perjantai 14. kesäkuuta 2013

Italia!-kuvat day 4

Eilen meni ruokailemasta tuleminen niin myöhäiseksi, etten jaksanut enää tulla lisäämään kuvia, eli eiliset otokset tulevatkin nyt :)

- Eilen otettiin suunnaksi Venetsia, jonne ajoi ensin melkein pari tuntia autolla ja sen jälkeen puolisen tuntia bussissa, jonka kuski oli melkolailla kahjo ja pystyssä pysyminen oli haaste. Venetsiassa oli todella ihana keli, aurinko paahtoi kirkkaalta taivaalta koko päivän. Käytettiin vesibussia, mikä oli melko mielenkiintoinen kokemus. Muutenkin se, ettei siellä kulkenut yhtäkään autoa vaan kaikki liikenne tapahtui veneillä kanavia pitkin, oli aika hauskaa.
- Veneziaa!
- Löysin todella ihanan kaupan sieltä. Vieläpä sellaisen kaupan, johon minulla oli varaa! Tämä ihana pitsimekko maksoi 20e!?
- Tänään herättiin vasta klo 9 ja mentiin heti aamupalalle, suunnitelmissa on löhötä altaalla ja käydä Bardolinon keskustassa chillailemassa. Eli tiedossa on lepopäivä:) Täällä on muuten todella ihana aamiainen!
- Edellisiltana ostettiin jälkiruuaksi kunnon jätskiannokset. Otin Baileys-annoksen enkä tajunnut, että annokseen oli todella kaadettu kermalikööriä ronskilla kädellä :D
- Jussi otti jonkun lastenannoksen m&m-karkkien kera :)
- TuristiJussi @ Venezia :D

2 kommenttia:

  1. mekon väri sopii sulle hyvin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo oli kyllä varsin herkullisen värinen kolttu :D

      Poista