perjantai 28. kesäkuuta 2013

Miniloma @ Helsinki with Anni


Päätettiin Annin kanssa lähteä minilomalle pääkaupunkiseudulle. Reissun päämääränä oli Korkeasaari, mutta käytiin tietenkin myös shoppailemassa Kampin alennusmyynneissä sekä muutenki kuljeksimassa ympäriinsä. Lähdettiin matkaan keskiviikkoiltana klo 20 ja arvatkaas ketä oli niin ihana, että lainasi autoaan meille!? Iiiso kiitos Jussille siitä! Saatiin lähteä ja tulla takaisin omien aikataulujen mukaan sekä pysähtyä syömään silloin kun huvitti. Lisäksi säästettiin matkakuluissa iso siivu ja reissufiilis oli korkeimmillaan :)


Oltiin Espoossa isin luona perillä vasta vähän ennen puolta yötä, mutta nukkumaan mentiin siinä 3-4 aikaan. Melko reippaina jaksettiin kuitenkin kivuta sängyistä ylös jo ennen aamukahdeksaa ja ruveta valmistautumaan kohti Helsinkiä lähtöön. Oltiin niin turisteja tuolla isossa maailmassa, haahuiltiin ympäriinsä vesisateessa pelkissä mekoissa, kun kumpikaan ei älynnyt ottaa mitään jakkua mukaansa :D Löydettiinpä lopulta pienen etsimisen jälkeen Korkeasaareen menevä bussi ja perille päästyämme ei auttanut muu kuin todeta: "täälläkin sataaa!". Toiset olivat fiksuja ja olivat varautuneet vesisateeseen sadeviitalla. Toiset taas eivät olleetkaan ihan niin fiksuja (hehee..).


Turisti-Ida! :D
Takaisin keskustaan tultiin vesibussilla ja kauppatorilta Kamppiin suunnistettiin ihan omin avuin (melko saavutus kahdelle Porilaiselle ;). Sitten oli aika aloitta ultimateshoppailu, jota ihan pikkasen häiritsi sellainen seikka, että laukkuni hälytti lähes jokaiseen kauppaan mennessä ja sieltä poistuessa.. On se vaan niin noloa, kun varashälyttimet alkavat soimaan! Kokeiltiin heilutella laukusta löytyviä tavaroita erikseen hälyttimien ohi, mutta mitään ei tapahtunu.. En siis edelleenkään tajua, mikä aiheutti hälytykset -,-


Myöhäisellä lounaalla käytiin isin ja hänen vaimonsa kanssa. Tajusin, että olin juuri viikon Italiassa, mutta söin elämäni parhaimman pasta-annoksen juusi Helsingin Kampissa sijaitsevassa Bravuuri-ravintolassa :D Oli meinaan niiiiin hyvää, ettei ikinä missään milloinkaan! Annokseni oli Salmone-pasta tagliatellella, siinä oli siis lämminsavulohta, marinoitua punasipulia, parmesania ja rucolaa. NAM!
Käytiin jälkiruualla Ben&Jerry's:llä. Olikin muuten astetta maistuvampaa jätskii!


Melkoista teholomailua, kun kaikki tuo mahtui yhteen vuorokauteen! Takaisin Porissa oltiin jo torstaina klo 23.30.

6 kommenttia:

 1. Oon ollu monesti läsnä kaupoissa, kun jonkun laukku on hälyyttäny jokasella ovella ja myyjät sanoo aina et joissakin laukuissa on sinne sisään ommeltu varashälytin! Sellanen pieni! Ja yks myyjä käski ite purkaa sitä sisäkangasta, että joillakin laukkumerkeillä on tapana tehä niin! Tosi kummallista mut oon kuullu tän useesti :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Kuinka tyhmä idea laittaa varashälytin laukun sisälle... Ei taas ole järki pelannut niillä valmistajilla :D Pitäneekin sitten käydä laukku tarkkaan läpi :)

   Poista
 2. Mulla kerran sama ongelma ja sen aiheuttajaksi paljastui tarra, jossa hälytinmagneetti oli. Luulin sitä joksikin valmistajan tarraksi, kun ei näyttänyt oikeen miltään, mutta se olikin hälytin. Monessa kaupassa ehdin "hälyttää" ennen kuin joku myyjä tiesi kertoa mistä on kyse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin etsiskellä moista tarraa, mutten kyllä löytänyt.. On tämä kyllä melko mysteeri :D

   Poista
 3. Se tarra voi kai olla siellä sisäkankaan sisälläkin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :O mitä ihmettä.. :D Kyllä olis aika surkee paikka laittaa varashälytin!

   Poista