maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kirps!

Kävin viimeviikosta tekemässä ison kasan ihania löytöjä Superkirppikseltä. Rahaa paloi 27€ (hupsis!) ja tässä on vain ostamani vaatteet+kengät. Näiden lisäksi mukaan lähti pari kovakantista muistikirjaa opiskeluja varten, ihania vihkosia muutama kappale sekä pikkulaukku, joka minun pitää ehdottomasti muistaa esitellä täällä :)

Ohut neulepaita on ihanan pehmeä ja kevyt päällä, 2€.


Espritin todella hyväkuntoinen pinkki huppari 5€. Nämä eivät yleensä kulahda niinkuin jotkut henkkamaukan collegehupparit! Oli muuten tuuulista, piti pitää peruukista kiinni ;)


Löysinpä sattumalta sekä H&M:n pinkin urheilutopin (5€) settä Craftin juoksupöksyt (5€). Molemmat ovat täysin moitteettomassa kunnossa, mutta vasta kotona tutustuessani lisää näihin, löysin pari puutetta: topissa on varsin avoin kaula-aukko ja pöksyt ovat laittoman ohuet. Onneksi nuo saa korjaantumalla laittamalla topin alle jotain peittävämpää (kuten tänään ostamani urheiluliivit) ja pukemalla pöksyjen päälle jotkut mikrosortsit. Sain siis kympillä oikein oivalliset lenkkivaatteet josko löytäisin sen innostuksen vielä ihan tosi lähteä sinne lenkille joku kaunis päivä.. :D
(EDIT: tämän kirjoitettuani kävin lenkillä! Jaksoin juosta huiman kilometrin :D Mut suunta ylöspäin!)


Täysin uudet H&M:n kiilakorkokengät ovat ihan aarre! Nämä kustansivat vain 5€.. Ihanat! Vaikkeivat kyllä kovinkaan hyvät jalkaan, mutta väliäkö tuon :D


Näidenkin löytöjen kuvaaminen oli tuhat kertaa kivempaa tuolla Jussin porukoiden mökillä, jonne menin la-su käymään. Ihana luonnonvalo ja sitäkin ihanammat taustat kuviin!

2 kommenttia: