lauantai 28. syyskuuta 2013

Jussille vähän syysvaatetusta

Jussille iskee aina välillä (hyvin harvoin kylläkin) sellainen määrätietoinen "nyt käyn ostamassa uusia vaatteita"-hetki. Onneksi satuin olemaan hänen mukanaan kaupungilla, kun tuo hetki koitti, ja pääsin leikkimään makutuomaria jee! Mukaan lähti kunnon talvitakki, toppaliivi, huppari, kengät ja pari t-paitaa.


Uusi pirteän värinen huppari ja toppaliivi Seppälästä. Hieman Jussi epäili liivin sovittamista, kun eihän se ole "yhtään hänen tyylinen". No onhan perkele! Onneksi Jussin itsepäisyys on kukkaruukun luokkaa ja sain hänet innostumaan tuosta. Toppaliivi vaan on niin kätevä vaate näin syksyllä, ja tuon allehan voi laittaa mitä vaan.
KenkäPorista ruskeat tarjouskengät 30€. Vähän näytti olevan vuoria lämmikkeenä ja istuvuus oli kuulemma täydet 10.


Meikäläinen osti jo aiemmin tällä viikolla kirpparilta Espritin farkkupaidan, 2,5€. Todellinen riemuidioottikuva taas =D


Mitäs Vila ja Ratita? No ei mitään oikeastaan.. Vilan kanssa ollaan yhä edelleen samassa pisteessä: kaikki koirat pitää haukkua lenkeillä, mikään käsky ei mene perille ja yksinolo tapahtuu sitruunapannan avustuksella... Ratita sen sijaa on se samainen pikkuenkeli kuin aina ennenkin :D



Jussi ja Tuomas lähtivät auttamaan Jussin porukoita muutossa. Minä jäin kotiin seuraamaan Vilaa, joka ahneena porsaana oli päässyt syömään suklaakarkkeja enemmän tai vähemmän ison määrän (minun mielestäni paljon, eläinlääkäripäivystyksen mukaan suht vähän..). Ehkä syy meikäläisen paniikkiherkyyteen löytyy viimeöisistä kolmen tunnin yöunista.. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, ettei mitään oireita ala tulemaan!!

23 kommenttia:

  1. Kannattaisiko huolehtia niistä koirista ettei pääse syömään esim suklaata? Ja ehkä kannattaisi kouluttaa tuota toista vähän jos ei kerran mitään tottele..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana perusnegatiivinen anonyymini :D piristät päivästä toiseen minua kommenteillasi ♥ ja vastaukset kysymyksiin: minäkin olen vain ihminen, saatan epähuomiossani tehdä virheitä ja toisin kuin monet muut, osaan myös myöntää ne. Suklaakarkkipussi nyt vain oli sattunut jäämään yöpöydälle, sellaista vain sattuu joskus eikä se tarkoita sitä ettenkö osaa huolehtia koiristani. Ja Vilan kouluttamisesta: eiköhän me olla jo kaikkemme yritetty ja yritetään yhä. Neidillä vain sattuu olemaan hyvin itsepäinen luonne, mutta sen kanssa vain on tultava toimeen.

      Poista
    2. Kunhan kerron mielipiteeni. Itselläni ollu kauan kauan monta koiraa ja kertaakaan koirani eivät ole mitään ei-sallittua syönyt, pentuajan jälkeen pissannut ja kakkannut sisälle, haukkunut, purrut ym.

      Poista
    3. Sulla on sitten varmaan ollut jotain lampaanluonteisia lattiamoppeja seurakoirana, eikä kovaa luonnetta omaavia jästipäitä, joilla on omakin tahto. Ja taidat kulkea koiriesi perässä 24/7, ettei se vaan sekunnin sadasosassakaan kerkeä tekemään mitään kiellettyä. Et voi väittää kouluttaneesi _yhtäkään_ koiraa 100% täydellisesti, koska koira on eläin ja eläin toimii loppupeleissä aina vaistojensa mukaan, olit kouluttanut sitä kuinka paljon tahansa. Ja vahinkoja sattuu kaikille - myös sinulle - aivan varmasti, mutta pollea luonteesi ei taida pystyä myöntämään virheitäsi.
      Kommenttiesi perusteella et voi kovinkaan vanha olla, joten parhaassa tapauksessa "sinun" koirasi ovat olleet vanhempiesi koiria, joiden koulutukseen et ole puuttunut pätkääkään, mutta luulet tietäväsi kaiken koirista. Sitten kun sinulla on kaksi pelastettua katukoiraa koulutettavana, eikä matkalla tule yhtäkään mutkaa, ole hyvä ja dokumentoi siitä, odotan innolla.

      Ugh, olen puhunut.

      Poista
    4. Epäilen kans melko vahvasti tota, että anon "omat" koirat ovat kyllä ihan porukoiden koiria. Ja mielumminhan minä siedän hieman jääräpäistä koiraa (joka ei tosiaankaan ole koskaan purrut ihmistä taustoistaan huolimatta) kuin lopetan sen käytöshäiriön vuoksi. Tiedän erään, joka lopetti koiransa haastavan käytöksen takia, eikä tämä ole varmastikkaan ainoa joka näin on tehnyt. Koiran tappamista sen takia, ettei jaksa sietää sen käytöstä en vaan voi hyväksyä.

      Poista
  2. Ihania suloisia koiria <3. Toi viiminen kuva, voi vitsit, miten ylisöpö :)

    VastaaPoista
  3. bohohohhooooohohooooo tuota anoa... :) taitaa olla yks ja sama tyyppi kyseessä ku seurannu sivusilmälllä... meit on moneen junaan, osa jääp asemalle reppu seläs katteleen... :)
    kommeita vaatteita kommeella miehellä... en edelleenkää oo saanu omaa miestäni shoppailusta kiinnostuun... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, meitä on moneen junaan, toiset esimerkiksi huolehtii koiristaan, toiset ei. :)

      Poista
    2. luonnehäiriöiset katukoirat ovat hieman räväkkäämpiä persoonia ja hankalanki niitä on kouluttaa =))

      Poista
    3. Surullista ja säälittävää huomata kuinka jollakin on kohtuuttoman köyhä elämä kun ei viitsi muuta kun täällä käydä negatiivista mieltä kylvää ja myrkyttää ilmapiiriä : ( Kauheen ikäviä, ilkeitä ja kateellisia ihmisiä onkaan olemassa, kaikesta tarvii rutista! mistä näitä oikeen sikiää..

      Poista
    4. En todellakaan ole kateeellinen tämän blogin pitäjälle mistään. Ainakaan luonnevikasista koirista ja ystävistä..

      Poista
    5. no jostain taidat olla ;)) kadehhh

      Poista
  4. Huhhuh anonyymit... Älyttömän kiva postaus ! :) Keep it going ;)

    VastaaPoista
  5. Rakas ano, toivon todella että tunnemme toisemme , kun osaat noin varmasti määritellä koirani ja ystäväni jokseenkin viallisiksi. Mikäli emme tunne, olen hyvin imarreltu, että joku täysin random jaksaa todella aukoa päätään minun blogissa noinkin aktiivisesti, wou! Jatkossa voisit ehkä ihan omalla nimelläsi jatkaa paskan jauhantaasi, tuollainen anonyyminä huuteleminen kun on hyvinkin säälittävää ja naurettavaa. Mikäli blogini ei miellytä sinua, ole hyvä ja paina oikean yläkulman pikkuruksia, eiks jee ;)
    Ja kaikille muille ihanille lukijoille, jotka olette tähän kommentoineet: kiitos kun olette niin kultaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksa tehdä mihinkään noihin paikkoihin tunnuksia vain sinun ja sinun blogiisi kommentoimisen takia. :)

      Poista
    2. mä kans todella toivon että pysyt anonyyminä =)

      Poista
    3. Nimellä kommentoiminen ei vaadi rekisteröitymistä. Valitse listalta Nimi/URL-osoite ja näpyttele nimesi... Paitsi etteihän sulla ole pokkaa, kun olet jo sen verran naamaasi täällä aukonu :D

      Poista
  6. Ai kauhia mitä kommenttia tuleekaan anonyymeiltä :O

    Meikä oli kans ihan paniikissa, kun meiän pieni-iso koiramme Romeo söi tylsyyksissään pöydältä Mignon-munan ja toisella kertaa tyhjensi vieläpä Nutella purkin. Soitin paniikissa eläinlääkärille, mutta ilmeisesti koira sais syödä aika paljon tummaa suklaata, että sille tulis mitään oireita. Mutta toisaalta yksilöitähän nekin. Ymmärrän siis huolen aiheesi :) Onhanhan nuo siun haukut niin pikkuisiakin.

    Hyvännäköisen hupparin löysitte muuten Jussille. Mä en saa poikaystävääni käyttämään mitään värejä, en sitten millään. Sille kelpaa vaan ruskeat ja mustat ja synkät harmaat värit vaatteissa :D Ehkä vielä jonain päivänä......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Google osasi sanoa, että melko paljon saa koira hotkia maitosuklaata ennen oireita, varsinkin jos kyseessä on isompi koira. Olisiko ollu joku 10-17g/kg maitosuklaata :) Vilahan veti naamariinsa n. 50grammaa ja lopulta säästyttiin pelkillä (koiran) ilmavaivoilla :D

      Poista
  7. Kauhistelin kans tuon anon kommenttia, todella törkeää tulla arvostelemaan toisen koirista huolehtimista jne.
    Oman näkemykseni mukaan hoidat kyllä koiria kuten kuuluu, kyllä uskon, että jos ei oisaisi koirista huolehtia ei sellaisia hankkisi tai pitäisi :)

    Joskus vanhalla työpaikalla eräs toinen työkaveri sanoi, että ne, joilla on jotain aihetta kiukutella muille purkavat omaa mielipahaansa. Ja näinhän se varmasti on :).

    VastaaPoista
  8. Olen pitkästä aikaa käymässä täällä blogissasi ja onpas ikäviä kommentteja. :( Onhan se lapsellista tulla tänne kehumaan itseään ja haukkumaan toista anonyyminä, sillä koiran koulutus ei aina ole helppoa ja kaikille meistä sattuu virheitä ja erehdyksiä. Eikä varmasti kukaan ole mestarikouluttaja ensimmäisten omien koirien kanssa.

    Tsemppiä Vilan koulutukseen. Kova työ palkitaan aina jotenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut ihmiset vain ovat erikoistuneet toisten mielen pahoittamiseen, suotakoon heille siis se ilo :D On kyllä melko noloa tulla naputtamaan minun koiranhoidostani jos ei itsellä edes ole omaa koiraa.. :D

      Poista