keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Elvikselle muhkea toppatakki

Tänään minulla oli koulusta vapaapäivä ja suunnitelmissa oli herätä aikasin (eli ennen klo 10 :D) ja ommella viiteen saakka, jolloin alkoi viittomakieli. Noh, herätyskellon teknisten ongelmien takia tuo herääminen _hieman_ venähti ja ompeluaikaa oli rutkasti vähemmän..
Sain kuitenkin tehtä edes jotain, mm. muhkean toppatakin Elvikselle! Päälikangas on Eurokankaan sadetakkikangasta, joka kestää kaikennäköisiä ääriolosuhteita. Väliin laitoin paksua vanua, jonka tikkasis vuorin fleeceen kiinni. Lopputuloksena todella muhkea ja pehmeä takki pienelle palelijalle!

Malliltaan jo tuttu ja äärimmäisen sopivaksi hiottu takki valmistui juuri sopivasti, sillä tänään taas lämpömittarit lipsahtivat pakkasen puolelle! Nuo valkoiset raidat ovat heijastinnauhaa ja selänkin päällä on yksi kolmioheijastin. Kaikki turhat lisäykset, joita olisin tahtonut laittaa jätin pois, jotta kehtaaminen ei tulisi esteeksi takin kättämiselle :D


Tylsältä markettitakilta tuo kieltämättä näyttää, mutta käyttötarkoitukseen juuri passeli, eli kylmän kurakelin nopeasti puettava takki.


(Koirallamme ei siis yleensä ole tapana istua keittiön pöydällä mutta huonoista valaistusvaihtoehdoista tuo oli paras...)
Lopuista tänään valmistuneista jutuista laitan myöhemmin postausta :)

2 kommenttia:

  1. Mistä olet löytänyt tuon kaavan?? Kaverilla pari chihua, jotka kaipaisivat todella pienen koiran takkia..

    VastaaPoista
  2. Voooi. Kyl nyt on varmasti lämmin pikku söpöläisellä :-)

    VastaaPoista