tiistai 22. joulukuuta 2009

Isän joululahja

Isäni on enemmän keittiön puolella viihtyvä ihminen. Remontointi, rakentaminen tai muu nikkarointi ei ole hänen heiniänsä! Hän on jopa myöntänyt, ettei omista vasaraa!
Joululahjatoivetta kysellessäni sain vastaukseksi "rauhaa päälle maan". Noh, olishan se kiva lahja, mutta nyt ei tuo budjetti ihan rittänyt siihen. Tarpeeksi monta kertaa kun kysyin, sain vastauksen: uusi essu kokailua varten!

Viime jouluna tein kummitädilleni essun ja kokemuksesta viisaampana totesin heti, että hankin VALMISessun, jota hieman tuunaan. Löysin tyylikkään mustavalkoisen, lähes täydellisen essun, josta puuttui vain muutama välttämätön asia. Nämä "lisämausteet" lisäsin itse:


Tarranauhalla kiinitettävä froteepyyhe, johon on nopea esim. kuivata kätensä. Tarranauhan ansiosta sen voi viskata pesuun, eikä tarvitse koko essua pestä!


Piristykseksi lisäsin muutaman kuminauhalenkin, joihin voi pujottaa tärkeimmät keittiövälineet. Tätä varten hankein setin, johon kuului lasta, kauha ja vispilä. Tähän systeemiin sain inspiraation Puuha Peteltä, sillähän roikuu vasara ynnä muut työkalut vyöllä! Tarvikkeet voi myös pujottaa taskuun (kts. lasta)

1 kommentti:

  1. Tosi kiva idea, pitää laittaa korvan taa odottaan sopivaa lahjan saajaa :)

    VastaaPoista