keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Lisää mantteleita ja läjä salaperäisiä paininjalkoja...

Ehdin vielä ompelemaan toisen tilausmanttelin. Topattu puuvillamantteli, jossa fleecevuori. Aikas paksu tuli, joten eiköhän sillä tarkene!


Molemmin puolin kuvat. Tykkään tuosta sarjakuvakankaasta, kun jokaisesta manttelista tulee niin eri näköinen erilaisen kuvioinnin ansiosta!


Tein tänään suurenmoisen löydön! Kourallinen ompelukoneen paininjalkoja. Nämä eivät suinkaan löytyneet kirpparilta vaan ompelukoneen sisäänrakennetusta säilytyslokerosta! Osaisikohan joku kertoa mitkä ovat näiden virat? Olen nimittäin hukannut koneeni ohjekirjasen jo aikoja sitten... (samoin onnistuin hukkaamaan eiliset ei-niin-halvat kangasostokseni! Pussi oli kädessäni, kun tulin kotiin ja nyt se on kadonnut taivaan tuuliin!!)

7 kommenttia:

 1. Tuolla ihan oikeassa reunassa jännä pienikokoinen paininjalka on sellainen millä voi helposti ommella esim vetoketjun vierestä kun koko ajan näkee missä neula kulkee ja jää hyvin tilaa mennä vetoketjun vieressä. Ei hajuakaan onko sen käyttötarkoitus juuri tämä mitä kerroin mutta siihen se ainakin soveltuu erinomaisesti :).

  Aikamoisen näköisiä nuo ovat, mutta uskoisin että peruspaininjalaksi sopisi tuo ylhällä keskellä oleva jalka. Minulla taitaa peruspaininjalkana olla juuri tuo, eikä muita jalkoja tullutkaan mukana vissiin.

  VastaaPoista
 2. ^kiitos =)!
  Lisääkin noita vielä on muutama, osan olenkin jo (tapani mukaan) hukannut :/
  Tuo peruspaininjalka onkin tainnut olla koneessa kiinni, kun sen ostin. Vaihdoin sen heti muoviseen, josta näkyy läpi :D

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2010!

  VastaaPoista
 4. ai sulla onkin sivut tai tällanen blogi :) sopisikos sulle sitten se linkin vaihto? itse kun jo väsäsin eilen sivuilleni sen linkit osion jne. (:

  Vastaile vaikkapa sivuilleni, kun laitoin sinne tuon vieraskirjankin eilen!

  VastaaPoista
 5. Vasemmalla ylhäällä on parsinjalka. Keskellä olevaa en tiedä. Oikealla on se vetoketjupaininjalka.

  Alarivissä vasemmalla on napinkiinnitys paininjalka. Keskellä on taasen minulle tuntematon. Oikealla oleva voisi olla piilo-ommelpaininjalka.

  VastaaPoista
 6. Jonna, laitan viestiä tuonne Viibelttiin!

  Marili: Kiitoksia! Kiva saada hieman käsitystä mitä kaikkea noilla saattaa tehdä! =)

  VastaaPoista