keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Pinkki sademantteli!

Postaukset ovat muttuneet aika yksitoikkoisiksi, palkkää manttelia eri muodoissa. Tällä hetkellä ei vain aika riitä muuhun kuin tilausmantteleiden tekoon.. Lupaan, kertoa välillä jostain muustakin! =)
Tällä kertaa sademantteli ohuella fleecevuorella. Tämä menee kääpiöpinserineidille, joka on Elviksen kokoinen. En kuitenkaan saanut Elvistä suostumaan valokuvausmalliksi, muka liian pinkki puku! Ja pyh!


Härnäsin silti Elvistä hetken ja kuvasin sitä huvikseni. Yhteen otokseen olin kyllin tyytyväinen, joten siirsin sen koneelle ja Picasalla hieman värejä eloitin. Tässä kuvassa Elviksellä harvinaisen ystävällinen olemus, yleensähän koira viihtyy hampaat esillä ja korvat visusti taakse taivutettuina...LINKKIVINKKI! Käykääpäs kurkkaamassa tätä ihanaa sivustoa, josta löytyy suloisia käsintehtyjä jyrsijöiden virikkeitä ja leluja! Bongasin tämän sattumalta netistä ja huomasin, että puotia pitää myös 16-vuotias tyttö =)

10 kommenttia:

 1. Oletpas kauniita ja käytännöllisen näköisiä mantteleita ym. juttuja tehnyt! Onko sinulla kaava olemassa tuohon mantteliin? Jos on niin mistä olet löytänyt? Meillä olisi tarvetta saada mantteli rottweilerille :)

  -Johanna-

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kaava on omani. Tutkiskelin erilaisia koiran mantteleita ja niiden pohjalta piirtelin alkuperäisen kaavan omaa koiraamme varten. Sitten levisi innostus käsistä ja tällä hetkellä teen näitä pienille koirille myyntiin =)
  Mikäli meinaat itse tehdä manttelin kaava, suosittelen eka juuri tutkimaan esim. netistä erilaisten mantteleitten muotoja ja malleja. Sitten tehdä esim. lakanakankaasta koeversio. Varsinkin, kun on niinkin iso koira kyseessä, ettei mene mantteli pilalle =)

  VastaaPoista
 3. No eihän nuo ainakaan minun mielestäni ole tylsiä nuo manttelit. Niihin on aina käytetty niin ihania kankaita, että melkeinpä kateeksi käy :) Suloinen Elvis!

  VastaaPoista
 4. ^Kiva kuulla ettei vallan tylsäksi mene! =)

  VastaaPoista
 5. katos katos sivujeni linkki täällä, kiitoksia kovasti! :D

  VastaaPoista
 6. Ihana pinkki, pitäs itsekkin saada aikaiseksi täs jokupv tehdä maisa-koiralle uus takki :D.
  Ja aivan upea kuva elviksestä!

  VastaaPoista
 7. Moi paljollako myyt chihualle sadetakkia? :))

  VastaaPoista
 8. Moi!
  Chihuahuan sadetakki on materiaalista ja ominaisuuksista riippuen n. 21-25€ =)

  VastaaPoista
 9. Hei! Paljonko maksaisi hoikan koiran pinkki sademantteli (miel.vuoreton), selänpituus 60 cm. Tarkoitus olisi käyttää talvella villapaidan päällä. Kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista
 10. Voi mahoton miten hyvännäöisiä mantteleita!

  Teeppäs "tutorial" manttelin teosta niin tällasen -joilla on enemmän inspiraatioo ja visioo kuin taitoa- saavat EHKÄ jotenkuten ommeltua koiralleen manttelin ;O)

  Terkuin Hämppälinnan bööna

  VastaaPoista