torstai 17. joulukuuta 2009

Koirailua ja yksi kirppukangas

Tänään en mennyt kouluun, kuten eilisessä postauksessa jo kerroinkin. Päätin siis käyttää päiväni viisaasti ja lähteä kaupungille asioimaan! Matkaan lähdin klo 10.30 ja aikas tehokkaasti kolusin kaikki tille sattuneet kaupat läpi. Sain jopa hommattua yhden kaverin, isäpuolen ja siskon joululahjat!

Isäpuolen lahjaa en valmiina hommannut vaan kävin Porin Nauhassa ja Napissa ostamassa lukon ja hihnaa. Ensimmäistä kertaa uskaltauduin käymään kyseisessä puodissa ja olipas hyvä palvelu! Suosittelen!
Lukosta hihnasta syntyi isäpuolelle joululahjaksi koiran talutusremmi Elvistä varten. Koristeeksi toiselle puolelle ompelin koko matkalta itsesilitettyä kanttinauhaa ja pari heijastinlenkkiäkin löysi tiensä remmiin. Tämän kanssa menin aidan matalimmasta kohtaa, sillä en keksinyt muutakaan annettavaa! =D


Kävin myös eurokankaassa ostamassa lisää vanulevyä ja ompelin kaniinimäyräkoiran topatun puuvillamanttelin. Ihanan pehmeähän siitä tuli, mutta luultavasti liian iso! En ollutkaan ymmärtänyt, että kaniinimäyräkoiran säkäkorkeus on 18cm!!


Kaupungilla ollessani poikkesin parilla kirpparillakin käymässä ja aikas laihoin eväin sieltä poistuin! Yksi retro verhokappa hintaan 0,5€. Kangas on jotain hieman outoa, vähän kuin vohvelikangasta muttei ole...

2 kommenttia:

  1. Valtterille kans remmi & takki! (;

    VastaaPoista
  2. hieno tuo talutushihna ja verhokappa on todella ihanan näköinen ♥

    VastaaPoista