sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Mäyräkoiralle takki

Mäyräkoiralle tehty takki.


Voisin kertoa vaikka mitä mutta nyt en kertakaikkiaan jaksa. Ei edes väsytä, kunhan vain on ollut saamaton olo pari päivää. Kaikkea pitäisi ehtiä tekemään mutta mikään ei valmistu... Arvasin, että alkanut joululoma aiheuttaa kauhean masennuksen. Olen outo, tiedän. Yleensähän loma nostaa fiilikset kattoon, minulle loma merkitsee moninkertaistunutta tylsistymisprosenttia.
Taidan rakastaa arkea. Luulin vihaavani aikaisia aamuherätyksiä, mutta jos en herää klo 06.30 on päiväni automaattisesti pilalla. Unirytmini on tasan 6 tuntia ja tuntikin liikaa lamaannuttaa koko päiväksi.
Pakko myöntää, että kyllä ne kemian aamutunnit, kouluruokailut, tylsät ranskan tunnit ja hirvittävät englannin tunnit ovat omalle jaksamiselleni tärkeitä...

Nyt olisi tarjolla reilut pari viikkoa lomaa, olisiko joku vailla, kun itse en tarvitse?

3 kommenttia:

 1. Moi!
  Voitit blogiarvonnassa enkelin:) Laitapa yhteystietoja tulemaan!

  VastaaPoista
 2. Onpas nätti takki, onko kaavat omaa käsialaasi?!

  Minulle kyllä kelpais loma, vastineeksi olisi tarjolla yh-arkea 8kk tytön kanssa sekä kahden kääpiöpinserin kanssa :D. (joskin oikeestihhan sitä ei tytöst raskis olla erossa, vaik hiukan lomaa kaipaiskin).

  VastaaPoista
 3. Sani: Kaavat ovat oman koiramme takeista ja netistä löytyneistä kuvista peräisin. Katselin paljon erilaisia malleja ja "noukin" parhaat ominaisuudet tuohon kaavaani, jonka alunperin tein omalle kääpiöpinserillemme. Takkien tekeminen oli sen verran koukuttavaa, että aloinkin tehdä niitä myyntiinkin. Alkuperäistä kaavaa muokkaamalla olen tehnyt takkeja chihuahuasta mäyräkoiraan =)

  VastaaPoista