keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Karkkikukkaro ja Muumitulokkaani!

Äitini pyysi minua tekemään pikaisen karkkikukkaron, jonne hän voi sujauttaa muutaman kummitytölleen menevän joululahjasetelin. Tyttö on alle 10v, joten jokin lapsekas oli paikallaan. Pengoin säilömäni karkkipaperit esille ja aloin tutkimaan tarjontaa...

Kukkaroon loikkasi pupuja ja tonttuja. Iloiset värit ja pinkki vuori piristävät pussukan ilmeen juuri sopivaksi nuorelle neidille!

Uutta Muumimuki-rintamalla! Sain siskoltani sijoitukseen Haisuli-mukin ja sopuisasti se asettui muiden muiden mukien rinnalle. Meinasi käydä hylly ahtaaksi, joten uudelleenjärjestely oli paikallaan! Löysin juuri sopivan kokoisen pahvilaatikon korokkeeksi takarivin mukeille. Täydellistä!

Tein aikamoisen löydön tänään! En edes kirpparilta vaan omasta kaapistani! Leopardi-kuvioinen puuvillaverho. Tarpeeton, kaappiin mytätty. Tuon bongattuani se ei kauaa ollut enää tarpeeton! Sen kohtaloksi koitui ainakin koiran takiksi muuttuminen! :D

Huomenna pääsenkin kirpparilla käymään, kun otin hieman "omaalomaa" koulusta. Noh, minulla olisi ollut vain tunti koulua ja sekin ranskaa. Luotan osaamiseeni tässä aineessa ja suon itselleni pienen breikin =)

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo karkkipussukka. Minulla on ollut myös suunnitelmissa uusiokäyttää noita kääreitä vaan empä ole saanut aikaiseksi. Pitäisi ryhdistäytyä!

  Ja nuo muumimukit ♥
  Ne ovat niin ihania. Sinulla on hemulikin, se minulta puuttuu jostain syystä vaikka tykkään siitä ihan hirmuisesti kun siinä on niitä ötököitäkin. Sitten olen miettinyt että mikseiköhän ne ole tehnyt muumien taikuri mukia, se olis niin hieno kun siinä olis toisella puolella sellainen pantteri ja sit se taikuri, vaikka se taikuri onkin kyllä vähän pelottava :))

  VastaaPoista
 2. Tuollainen pussukka on kyllä aika hauska lahja ja taatusti erilainen!
  Muumimukit ovat kyllä todella suloisia! Taikurimukihan olisi mitä hienoin! Sinun pitää laittaa vähän viestiä tuonne Muumimuki-vastaavien puolelle :D
  Onhan tuo mörkömukikin vähän pelottava (itselläni ei sitä ole, mutta voin kuvitella..) =)

  VastaaPoista
 3. Haiska tuo karkkikukkaro. Oletko vain ommellut paperit yhteen vai miten? Mullakin on jemmassa muutamia papereita just uusiokäyttöä ajatellen.

  Muumimukeja meilläkin on lähes kaikki. No niitä 90-luvulla tehtyjä ei. Sopivasti uusia tulee aina jouluksi ja keväällä. Voin hyvin pyytää niitä joululahjaksi ja syntymäpäivälahjaksi :)

  VastaaPoista