keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Palauttaisiko joku innostukseni?

Viime päivinä on ollut kiire, en ole ehtinyt ompelemaan.

Ei... Tuo on vain tekosyy itselleni. En halua myöntää, että ompeleminen ei ole innostanut viime aikoina lainkaan. Tekisi mieli vain sulkea ompelupajan ovi ja lukita se visusti kiinni. Mutten voi.

Mihin ompeluinnostus on kadonnut? Ehkä osasyyksi muodostuu, että minulta on kaikki loppu muttei silti olisi varaa ostaa uutta. Valkoista ja mustaa lankaa on jäljellä enää keränloput. Kuminauhaa ei enää ole. Kivat kankaat on kaikki käytetty. Tarranauhan pehmeää puolta sekä kaksipuolista liimaharsoa tarvitsisin lisää. Kaavapaperia on pelkkiä jämäpaloja jäljellä...

Olen nyt yli vuoden pärjännyt mummiltani jääneiden ompelutarvikkeiden varassa. Hänen jäämistöstään sain monipuolisesti kaikenlaista hyödyllistä, joita ilman en ehkä ikinä olisi innostunut näin kovasti ompelemisesta. Harmi vain, ettei hän ole täällä jakamassa harrastustani, uskon kuitenkin, että hän saattaisi olla ylpeä, että edes joku on asettunut hänen poluilleen. Eli käsitöiden pariin.

Nyt siis kaikki alkaa olla finito ja uutta saa vain kaupasta. Rahalla.

Ehkä innostukseni on vienyt vain pieni joulustressi. En kyllä myönnä stressaavani joulua, en taida edes pitää siitä juhlasta. Ehkä joulustressini aiheuttaakin muiden ylihöösäys joulun suhteen. Itse en ole tikkua ristiin laittanut koko juhlan eteen.

Tälläinen vuodatus tällä kertaa. Olen tässä viime päivien aikana huomannut miten paljon blogiin kirjoitteleminen minulle oikein merkitseekään. Rakastan tunnetta, kun olen saanut jotain aikaiseksi, kuvannut sen ja kirjoittanut siihen liittyvän tekstin. Lopuksi saan tyytyväisin mielin painaa "julkaise kommentti" ja aloittaa jotain uutta. Ilman blogiani olisin aivan liian yksin harrastukseni kanssa! Kiitoksia kaikille lukijoille siis!

1 kommentti:

  1. Ehkä saat Jouluna sen verran taskurahaa et voit edes jotain noista ostaa? :)

    VastaaPoista