sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Triteksin trikoosta paita.

Vihdoin sain aikaiseksi itselleni paidan niistä Triteksin trikoista. Otin työn alle (luultavasti Nanson) trikoon, joka on aivan ihanan paksua ja pehmeää! Paidan kaavat ovat Joka Tyypin Kaavakirjasta se raglanhihainen paita, jota pikkasen muokkailin.
Ihannepaidassani olisi tarpeeksi pitkät hihat, pitkä helma ja ei liian iso kaula-aukko. Koska tuollaista paitaa ei kaupasta ole löytynyt tein itse, kätevää!

Kaula-aukolla tuo kaitale on samaa kangasta, koska resorivarastot ovat kuihtuneet lähes olemattomiin. Kolme kertaa ompelin-purin-ompelin-purin tuon kaula-aukon kaksoisneulalla, kunnes luovutin ja surautin yksöisneulalla ja jousto-ompeleella. Paita lensi useampaan kertaan pitkin seiniä ja kattoa, mutta onneksi en mennyt silppomaan sitä, kuten yleensä teen suuttuessani! Peitikkikone ois kiva.
Kuva on huono, syyttäkäämme siitä Tuntematonta Sotilasta, jota kaikki talon kaksjalkaiset tuijottavat. Jouduin siis ottamaan kuvan itse peilin kautta.. Minuun tuo leffa ei ole koskaan iskenyt ja myönettäköön, etten sitä koskaan ole kokonaisuudessa katsonutkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti