perjantai 11. marraskuuta 2011

Avaimenperiä, avaimenperiä!

Jälleen nahka-avaimenperiä. Näiden tilausmäärät ovat ylittäneet kaikki odotukseni! Tälläkin hetkellä olisi kymmenisen avaimenperää jonossa odottamassa valmistumista. Tässä on siis kääpiöpinseri, westie ja venäjän toy.


Tilasin Antassu-nettikaupasta 50kpl avainlenksuja, pari turvavyöklipsiä, pari pistolukkoa ja metrin 5cm leveää heijastinnauhaa. Koska pääsin itse noutamaan ostokset parin kilsan päästä, maksoivat nuo kaikki vain 11€! Ja sain ne käteeni pari tuntia tilauksen lähettämisestä!


Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, olen nykyään ajokortillinen henkilö. Jussi luovutti minulle Audin toisen avaimen, ja siihen oli pakko saada joku tosi ihana avaimenperä. Onneksi tiesin jo valmiiksi minkä haluan! Anttilasta, 7€ (auts..). Tän hienompaa ei takuulla löydy mistään!


Minkakin muisti minua kortin saamisesta. Sain talven kätevimmän apuvälineen, jääskrapan, jolla ei syväjäädytä sormiaan -20C pakkasessakaan! Kiitos!


Tänään olen uskaltanu ajaa parkkihalliin ja parkkeerata auton koulun eteen. Kävin myös jälkikiristyttämässä talvirenkaat, ja kas kumma, sain paaljon parempaa palvelua autohuoltamolla kuin Jussi! On tilanteita, jolloin kannattaa olla sitä kauniimpaa sukupuolta ;D

2 kommenttia:

  1. Oii,hieno tuo jääskrapa... Mistä tuollasia saa... :)
    -Elina-

    VastaaPoista
  2. Merkkilapussa luki Day, eli jostain jälleenmyyjältä varmaankin helpoiten.. :) Tuon hankin messuilta Päivänpaisteen kojulta.

    VastaaPoista