keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulupusseja korvaamaan lahjapaperin!

Viime vuonna pakkasin joululahjat ilmaisjakelulehtiin (sanomalehti värjäsi liikaa!) ja sitä edellisenä jouluna jopa tyhjiin glögitetroihin. Halusin täksi jouluksi kehitellä jotain uutta, jolla voisin korvata sen ainoan asian, jota todella boikotoin henkeen ja vereen, nimittäin lahjapaperin. Pakko kyllä myöntää, että ostin pari viikkoa sitten rullan lahjapaperia - Kontista. Ja se oli vieläpä kierrätyspaperista valmistettua ja kotimaista. Saaneen siis tuon syntini anteeksi.

Äiti on jo useana jouluna ehdottanut josko tekisin joululahjoille kankaisia pussukoita. Tänä vuonna, viimein ja vihdoin, sain ajatuksen työn alle jo ennen jouluaattoa!

Fiinitorilta löytyi vaaleanpuna-valkoinen raitakauluspaita eurolla ja pari joululiinaa 0,5€/kpl. Tuotto menee vieläpä hyväntekeväisyyteen! Niistä syntyi sekä napeilla aukeavia että nyörillä kiristettäviä pusseja.


Loput Jussin isän revenneestä kauluspaidasta pääsivät myös työpöydälle. Hihasta valmistui pullopussi, joka suljetaan KAM-nepparilla. Kuvassa sisälle on kätketty kuoharipullo.


Kiinnitin pusseihin askartelemani laput. Niittien loputtua nitojasta puristelin laput kiinni KAM-neppareilla. On kyllä monikäyttösiä nuo nepparit :D


Jussin rikki menneistä farkuistakin tulee päheitä pusseja.


Ajatuksena olisi surautella näitä vielä lisääkin, jotta jouluna löytyisi jokaiselle lahjalle sopiva pussi.

1 kommentti:

  1. Moi! Ensi visiitillä! Nämä ovat tosi kivoja, itse olen ajatellut juurikin samaa ideaa jo viime joulun jälkeen, kun kirppikset pursuivat alessa olevia joulukankaita! Jään seuraamaan!

    VastaaPoista