tiistai 8. marraskuuta 2011

Avaimenperiä, kangaskassi ja ostoksia

Kiireinen viikonloppu! Varsinkin lauantai oli tohinaa täynnä! Aamupäivällä menin pariksi tunniksi töihin, sieltä kauhealla kiireellä kotiin ja laittautumaan Jussin kummitädin häitä varten. Hatun nosto Sofialle, joka sai alle kahdessa tunnissa suorastaan ihmeen aikaan! Klo 14, olin posket punaisena, juuri 2 tuntia ulkona lapsia ohjattuani, ilman meikkiä, suorastaan räjähtänyt. Klo 16 tuli kyyti häihin, ja hiukseni olivat täydellisellä kampauksella, silmissä irtoripset, kynsissä tekokynnet ja sukkahousutkin pukemisen jälkeen vielä ehjät! Jotkut ne vain osaa!
Häistä lähdettiin 23 jälkeen ja suunnattiin yökerhoon juhlimaan synttäreitäni. Nykyään saan siis ostaa arvan ja lotota. Saan myös (toivottavasti) pian ajokortin, teoriakoa on nimittäin jo läpäisty. Saan myös ostaa ihan itse kaljan kaupasta! (suureksi pettymyksekseni myyjä ei pyytänyt minulta papereita, vaikka VAIN sen takia ostin yhden kaljan tänään!). Olen siis virallisesti aikuinen, wou..

Käsitöihin!
Ompelin läjän nahka-avaimenperiä eilen. Osa löysi jo uudet omistajatkin! Näitä on niin mukava näpertää!


Lisäksi kokeilin Pinterestistä bongaamaani ideaa. Kakkupaperi sabluunana ja kangasvärillä töpöttelyä. Ei tullut ihan niin hienoa kuin toivoin, mutta kelpaa!VINK VINK! H&M:n lastenosastolta löytyy aivan ihania heijastimia! Itse jouduin pyytää myyjää avuksi löytääkseni nämä. Vain muutama paketti löytyi, eli hyvin ovat tehneet kauppansa! 2kpl maksoivat 2,95€, vain! IHANIA!!


Olen myös unohtanut esitellä uuden ystäväni, Possu Patakintaan! Löytyi Halpa Hallista parilla eurolla, ja epäilyksistä huolimatta todella eristää kuumuutta! Ei toki loputtomiin, eli olen onnitunut sormeni tämän kanssa jo polttamaan.. Possu on siis silikonia (kai..?)

5 kommenttia:

 1. IHANIA avaimenperiä, varmasti menisi nuo koirarotumallit kaupaksi kun rupeaisi kaupittelemaan :) Ihamiset on niin kairapöhköjä nykyään (en myönnä! ;))

  Ja niiiin suloisia heijastimia kyllä olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Minä ootin et oot postannu kuvan itestäs ku niin kerroit laittautumisesta... :D
  Ihania avaimenperiä. yhteen väliin vaihdoin avaimenperiä ku sukkia, nykyään tyydyn vaan marketin kaulanauha-avaimenperä systeemiin jossa siis sellanen klipsi et sen kaulaan menevän osan voi heittää huishukkaan... :)

  VastaaPoista
 3. Oow, ihania (:: Ihastuin avaimenperiin niin, että pakko kai on itsekin kokeilla. Oliko sinulla jotkut kaavat näihin?

  VastaaPoista
 4. Hirrmuisen söpöjä avaimenperiä! Etenkin nuo koirat!

  VastaaPoista