torstai 24. marraskuuta 2011

Imperial War Museum & Lontoon ostoksia

Blogini uskottavuus käsityöblogina taitaa olla valunut viemäristä alas jo aikoja sitten. En siis taaskaan ole ehtinyt istahtaa ompelukoneen ääreen, vaikka muutamia tilauksia onkin jonossa. On vain tullut huomattua, että väkisin ompelemalla sekä pää että ompelukone räjähtävät.. Ja vieläpä samanaikaisesti!

Leivontahan on periaatteessa käsillä tekemistä, tässä siis postauksen käsityöosuus; joulutorttuja! Paloivat pinnalta ja sisältä raakoja.. Mutta ajavat asiansa joulutorttuina, ainakin Jussin mielestä!


Back to London! Käytiin pyörähtämässä Imperial War Museum:ssa (voitte vain arvata kumpi meistä halusi sinne, ja kumpi istui penkillä, kun toinen kierteli näyttelystä toiseen..). Hieno museohan se oli, jos ymmärtäisi historiasta edes jotain. Alakerran näyttelytiloissa oli kyllä niin järkyttävän kuuma, että seisominenkin tuntui tukalalta..


Jussi osasi nimetä jokaisen tankin ja jokaisen lentokoneen, minä tyydyin katselemaan seinillä roikkuvia kuvia komeista sotamiehistä.


Minä ja pieni ammus (ohjus?.. ihan sama.) + taustalle eksynyt PAPPA! Ostin tuon neulemekon Oxford Streetin H&M:stä, 15£. En raaskisi käyttää sitä, ettei vain mene neulepinta huonoksi..


Lentokentän Zarasta ostin farkut, 20£ (vain!). En olisi näitäkään hankkinut, jos lento ei olisi ollut 2 tuntia myöhässä. Onneksi oli, farkut ovat juuri niin sopivat! Neuletuubijuttu on Primarkista 4£, näytti kivalta kaupassa, mutta nyt inhoon tota.. Miten niin naisen mieli muuttuu äkkiä?


Turhien ostosten listalta löytyy mm. tämä Twilight DVD-boksi, 10£. Tosi edullinenhan tuo on, mutta viitsinkö todella katsoa nuo ilman suomenkielisiä tekstejä?

2 kommenttia:

  1. Musta on ihanaa kun tää ei oo pelkästään käsityöblogi, vaan esimerkiks esittelet noita ihania löytöjäs, jotka tosin saa kateuden partaalle.. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! =) Tuntuu vain hölmöltä tuo blogin nimi "iitan ompelukset" =D Ehkäpä ryhdistäydyn jossain kohtaa myös käsityörintamalla =)

    VastaaPoista