tiistai 1. marraskuuta 2011

Synttärikaffeet!

Kutsuin lauantaina lähisukuni kaffeelle synttäreitteni kunniaksi. Oikeastihan täytän vasta ensi lauantaina, mutta töiden + muiden kiireiden takia pidin juhlat ennakkoon.
Tarjolla oli jos jotakin sorttia. Mm. lohileipiä, tonnikalarullia, minipizzoja, karjalanpiirakoita, suolaista piirakkaa, juustokakkua, tiramisua... En vain pysty hillitsemään itseäni vaikka tiedän, että vieraita tulee vain 10, ei 30 :D
Sain tosi kivoja (ja hyödyllisiä!) lahjoja. Jussilta sain parin muun jutun lisäks aivan ihanat korvikset! Onneks Jussi tietää mun makuni korujutuissa. Kaikki iso ja näyttävä; ei kiitos!Pakko esitellä vielä yksi tosi loistava kirpparilöytö, jonka Minka teki! Olin aiemmin samana päivänä käynyt samalla kirpparilla ja katsonut tuota samaista vaatekappaletta, muttei se minussa mitään kelloja alkanut soittamaan, vielä. Myöhemmin käytiin Minkan kanssa kiertämässä sama paikka ja samainen mekko, lähti Minkan mukaan hintaan 3€. Sitten rakastuin tähän! Vyön ja boleron kanssa niiin kiva!
Mekko (tai pitkä toppi..) on kauttaaltaan paljettia, tingeltangel!


Pikaompeluksena avaimenperä. Halusin avaimiini jotain isompaa, joka osuisi käteen nopeammin, kun etsii avaimia esim. laukun pohjalta. Tukikankaalla höystettyä puuvillakangasta molemmin puolin, välissä askarteluhuopaa ja I-kirjainkin huopaa. Saa kelvata!

1 kommentti:

  1. Mä kärsin kanssa samasta vaivasta, ruokaa tulee tehtyä aina aivan liikaa :D

    Mutta parempi niin päin, noloahan se olisi jos loppuisi kesken!

    VastaaPoista