tiistai 22. marraskuuta 2011

Madame Tussauds

Ensimmäistä kertaa Lontoossa, joten vahakabinettiin oli päästävä. Hieman suolaiselta tuntui maksaa 30£/naamataulu sisäänpääsystä, mutta halusin välttämättä päästä katsomaan onko Hitler-nukke edelleenkin lasikaapin suojissa, kuten joskus dinosaurusten aikakaudella, jolloin oma isäni on käynyt kiertelemässä vahakabinetissa. Olihan minulla toinenkin pieni motivaatio pulittaa omaisuus sisäänpääsystä, mm. ne kaikki muut vahanuket.

Ei ollut Hitler lasikaapissa enää..


Jussi keskittyi poseeraamaan kaikkien suurvaltiaiden, poliittisten merkkihenkilöiden kanssa. Minä tönötin kaikkien turhien kuuluisuuksien vieressä. Tämä kertoo jo aika paljon minusta ja Jussista.. :D


(Vanhuksille tiedoksi, tuo on Robert Pattinson. Näyttelijä.)


(hah, Justin Bieber on mun mittanen :'D)Tajusin vasta tuolla, että fysiikanopettajani on kuin Albert Einsteinin kaksoisolento!


  

  

  


Lontoosta tähän päivään. Kävin nimittäin kirpparilla ja löysin juuri sopivan villakangastakin kympillä! Myös musta mekko on kirpparilta, 3€. Vyön ostin Lontoon Primarkista, 4£. Näköjään sukatkin ovat Lontoosta, Forever21, 1£.


Ja koska Jussi joutuu _aina_ roikkumaan mukanani kirpparireissuillani, rakastan sitä, kun hänkin löytää jotain ostettavaa. Lego-pleikkapeli, 5€ :D Oikeastaan minä tuon halusin, joten ujutin Jussin haluamaan sitä. Miehet ovat niiin helposti aivopestävissä ;) Minähän kun en koske mihinkään k-18 sotapeleihin! Lego, k-3, on aika passeli meikäläiselle :D
Ässät-tutti on kummitytölle synttärilahjaksi. Prismasta löytyi, 7€. Saa nähdä pääseekö lahjansaaja tuttia käyttämään, Espoossa päin kun tupataan Blues:ia kannattamaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti