keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Italia!-kuvat day 3

Blogger kääntelee kuvia oman mielensä mukaan enkä saa niitä oikaistua, pahoittelut siitä siis! Tässä kolmannen reissupäivän kuvatuksia:

- Uima-altaalle saa tilattua pientä suolaista sekä juomia. Ihan pientä luxusta makoilla aurinkotuolilla, kun pizzaa ja cokista tuodaan nokan eteen!
- Ostin maailman ihanimman rantapyyhkeen, jonka kanssa todella kehtaa käydä altaalla nauttimassa auringosta! Tämä makso 18e, mutta on aito Angrybirds eikä mikään feikkijäljennös.
- Hotellin uima-altaan vieressä on pieni maja, josta löytyy poreamme! Sielläkin on tullut löhöttyä ihan kiitettävästi :D Nuo aurinkolasit ostin eilen, 5e-rihkamat.
- Ostin Veronasta uudet sortsit, inttikuosia tietenkin! Nämä maksoivat 16e ja aiheuttivat pientä masennusta, kun jouduin ottaa koon L, jotta mahtuivat päälle..
- Ihan mukavat näkymät ;) Tuohon minä jopa nukahdin vartiksi ja sen jälkeen olinkin ihan pihalla, missä olen ja mitä ihmettä :D
- Lomasta nauttimista parhaimillaan!
- Käytiin tosiaan Veronassa tänään ja siellä kierrettiin muutama nähtävyys, jonka jälkeen mentiin kaupoille kiertelemään. Aurinkolasit ovat myös eilinen ostos, 5e.
- Veronan areena, tai joku sellainen :D
- Ostettiin tuoreita hedelmiä purkissa, nam!
- Käytiin aivan ihanassa Disney-kaupassa ja siellä oli sadoittain pehmoleluja hyllyissä, aww!

Huomenna lähdetään Venetsiaan!

6 kommenttia:

  1. ihania kuvia, ja tuo pyyhe <3 sortseja saat lainata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se onnistu, sitten ku maltan luopua niistä hetkeksi ;)

      Poista
  2. Voi vitsi, te ootte niin söpönnäkösiä yhessä, harmi että erositte :( Koittakaa sopia erimielisyydet ja palata yhteen jos suinkin mahollista :)

    VastaaPoista
  3. Eiköhän näissä tilanteissa ole kaikki käyty jo läpi ;/

    VastaaPoista
  4. Iidalla puhaltaa jo uudet tuulet ja miehet. :)

    VastaaPoista