perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesäloman ekat kirput (1/2)

Keskiviikkona minulla alkoi viimein ja vihdoinkin kesäloma! Ja tällä kertaa minulla todella on lomaa monta viikkoa ennen kuin lähden hoitamaan serkkuani neljäksi viikoksi heinäkuussa. Nuo lomaviikot aion käyttää rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen: Italian reissu, Turussa kyläilyä ja Annin kanssa Helsinkiin menoa. Siinä on ainakin tämänhetkinen suunnitelma ja hyvältä kuulostaa!

Kesäloman alkajaisten kunniaksi otettiin Jussin kanssa suunnaksi Superkirppis ja tein ihania löytöjä! Ihana aurinkoinen keli, mahtavat löydöt ja iloinen mieli saivat minut innostumaan kuvailusta ja otoksia tuli normaalia enemmän :D Siksi itse kirput on jaettu kahteen postaukseen, ettei tule yhtä kuvamättöä kerralla :) Niin ja kiitos Jussille, kun suostui taas kuvaamaan!

Zaran löysä tiikeripaita, jossa on glitterii! Kunto on uutta vastaava ja hintaa 3€.



Printti on jotenkin tosi hieno mielestäni :)


H&M:n vaaleanpunainen pitsipaita, tämäkin on kunnoltaan täysin uutta vastaava ja hintaa 3€. Alta löytyy pinkki toppi ja sylistä tuollainen pieni ihanuus.





Kuvista saattaa ehkä huomata, että olen pitkästä aikaa taas niiiin onnellinen. Elämä alkaa jälleen palaamaan raiteilleen, ja siihen on ehkä ihan syykin :)

11 kommenttia: