sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Pieni breikki mökillä!

Jussi laittoi minulle lauantaiaamuna viestiä, että hän on menossa porukoidensa kanssa mökille ja minäkin olen tervetullut sinne halutessani. Ei pienintäkään epäilystäkään ettenkö haluaisi! Jatkoin siis matkaani suoraan Eurasta kaverin mökiltä kohti Pomarkkua (poikettuani Yyterissä hakemassa rakkaan isosiskoni kotiin juhannushumuista :D).
Viimeisen viikon aikana on tuntunut ettei oikein mikään muu kuin blogi, sen kirjoittaminen ja sitä varten kuvaileminen, ole tuntunut enää mielekkäältä puuhalta. Jussi siis ihanana ystävänä lupautui lähtemään kanssani kuvailemaan ja johan minunkin mieli piristyi. Tuntuu ettei moneen päivään ole irronnut hymyä yhtään mihinkään, mutta nyt olikin hetken varsin kivaa. Kuvailtiin uusimmat kirpparilöydöt (niistä postaus tulossa) sekä muuta mukavaa.

Jälleen esittäytyvät Milanon Terranovasta löytyneet hupparit, jotka tuntuvat yhä vain niin ihanilta, että niistä on pakko hehkuttaa :D Ja muistakaa, nämä maksoivat vain 13€/kpl!


Isä-Audi ja Poika-Audi kanssani samassa kuvassa. Valitettavasti Äiti-Audista oli rengas puhjennut, joten se ei päässyt mukaan kuvauksiin ;D


Koiruudet viettivät koko juhannuksensa mökillä "mummun ja papan" kanssa. Ratitan juhannus vaikutti ainakin melko vauhdikkaalta:


Koitin saada murupuppeleitani kanssani kuvaan, mutta tuo veden läheisyys sai Vilan ainakin ihan kauhusta kankeaksi.. Kunpa se olisi uskonut, etten tosiaankaan meinaa viskata sitä järveen vaan tarkoituksena oli vain edustaa nätisti kameralle!


On ne niin rakkaita :)


Sekalainen kuvakollaasi:
- Vuoden mittainen odotukseni palkittiin ja sain jälleen aivan ihanaa marenkikakkua nomnomnom!
- Audin renkaan karu kohtalo.. Oli melko tyssy :D
- Minulla oli eriparisukat jalassani (ihan tarkoituksella kylläkin ;) Nämä ovat H&M:n ALE-osastolta, 3paria/3€.
- Hiiihihiihi! :D


PS. Tuomas oli viimein ja vihdoin saanut aikaiseksi hommattua itselleen tuollaisen astetta päheemmän lelun ja mitäpä minä haluaisin muuta kuin kokeilla sitä? Yksityisellä suljetulla alueella tietty niin säästyy mahdolliselta viranomaisvinetykseltä.



10 kommenttia:

  1. Awws, mä ostin saman sukkapaketin alesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meissä taitaa kummassakin siis asua vielä lapsenmielisyyttä sisällä :)

      Poista
  2. Toi kakspyöränen. ♥

    VastaaPoista
  3. Onko tohon marenkikakkuun missään ohjetta? ;) Näyttää hyvältä :P
    Sillon kun elämä tuntuu hankalalta, kannattaa todellakin nauttia niistä pienistäkin iloista, mitä arjesta vain löytyy. Sillon se ei tunnu enää niin raskaalta.
    ps. Oon monesti kahtonu sun hiuksia, ne on niin vaaaaltavan pitkät, miten saat ne pysymään noin hyvänä? :) Itseltäni pitää aina vähä väliä olla leikkaamassa latvoja pois, ku menee huonoksi ja ne ei koskaan kasva pitkiksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakun marengit ovat valmiina ostettuja ja välissä on sitten kermavaahtoa ja mansikoita. Yksinkertaista ja ihan taivaallisen hyvää!
      Tuo on kyllä totta.. Eihän tässä pysyisi pää millään kasassa jos ei välillä pysähtyisi (vaikka pakotettuna) miettimään, mitä kaikkea hienoa ympäriltä kuitenkin löytyy. Tänäänkin tuli niin valtavan hyvä mieli, kun katselin Ratitan touhuilua lelun kanssa :)
      Salaisuuteni on... ettei ne ole pysyneet hyvinä :D Kuvissa ei näy, että hiukset ovat melko huonokuntoiset ja latvat ihan kamalassa kunnossa :D Aloitin kasvattamaan noita niin nuorena, että kerkesivät kasvaa ennen kuin alkoivat menemään huonoiksi. Sain siis "etumatkaa" ja ehkä sen takia olen saanut pidettyä ne suht pitkinä vaikka olenkin latvoja välillä lyhennellyt :)

      Poista
  4. Toi sun maastokuosinen huppari on IHANA! Muutenkin sulla on ihana tyyli ja tykkään kovin lukea sun kirjotuksia :) Kaikkee hyvää sulle, vaikka elämä meneekin välillä häränpyllyä..

    Kurkkaappa huvikses mun blogi;
    http://whodefineshappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ostin tuon hupparin, vaikka inttikuosiin aivan liian kyllästynyt Jussi vähän pyörittelikin silmiään! :D Se on meinaa iiihana myös minun mielestäni :)
      Kiitos kommentistasi, piristit iltaani :)

      Poista