keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kangasvärillä maalailua

Kangasvärillä läträämisessä on yleensä yksi tylsä puoli: sabluunojen leikkeleminen! Hermot menee ja aina onnistuu jotenkin kuitenkin mokaamaan koko jutun... No eipä tarvinnut pelleillä kynsisaksien ja kontaktimuovin kanssa, kun ostin suomalaisesta kirjakaupasta pienen lättäpäisen pensselin ja maalailin vapaalla kädellä vähän uutta ilmettä kirpparipaitaan sekä tylsään kangaskassiin.

HAKUNA MATATA! Siinähän on Timon ja Pumba!


Siniharmaa t-paita maksoi 2€ kirpparilla ja tekstin sutasin hetkessä mustalla kangasvärillä.Paitaprojektin onnistumisesta innostuneena maalasin ihanan netistä löytyneen lauseen perustylsään kangaskassiin. Ja tästä tuli vielä kivempi!


Alareunasta löytyvä tassunjälki on "aito" jäljennös Vilan tassusta! (ja kyllä vain, olen juurikin niin julma omistaja, että maalaan koiran etutassun kangasvärillä projektejani varten :D)


Tulipahan myös tehtyä piitkästä aikaa taas mittatilausmantteli! Tämä menee entiselle Espanjan katukoiralle, jolla on kuulemma samaa ongelmaa kuin meidän koirilla: sopivaa manttelikokoa on mahdoton löytää kaupasta, kun koiran malli on väärä. Tein toiveesta ruskean sateenpitävän manttelin fleecevuorella ja pinkillä mahakappaleella+resorilla. Ja Vila on hengessä mukana! :D


4 kommenttia:

 1. Ajattelin, että olisi kiva painattaa kangaskassi oman koiran tassun kuvilla, joten pakko kysyä, lähtikö kangasväri hyvin tassusta ja karvoista pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) muistaakseni väri lähti ihan hyvin, hieman jäi niihin "pehmeisiin" kohtiin värjäymää, mutta sekin kului päivän aikana pois. Suosittelen tassun peseminen kunnolla ja kuivaamisen, ettei ole koko kämppä täynnä tassunjälkiä :D

   Poista
  2. Kiva kuulla :) Uskallan siis kokeilla vaikka joululahjaksikin kokeilla :)

   Poista