lauantai 3. elokuuta 2013

Nike Lunarglide5-juoksutossut

Minulla on postattavaa vaikka kuinka paljon, kun en ole neljään viikkoon kerenny melkein lainkaan kirjoittelemaan tänne mitään. Nyt edessä on kolmen viikon loma ennen kuin koulut alkaa, joten aikaa ainakin pitäisi olla bloggailuun! Ihan ensimmäisenä minun on iiihan pakko kertoa uusista aivan ihanista juoksukengistäni, jotka löytyivät Sellon Stadiumista.


Saaneen esitellä, uusi rakkauden kohteeni: Nike Lunarglide5-juoksutossut


Kyllä vain, olen ruvennut käymään lenkillä. Siis juoksulenkillä! Kuukauden verran juoksentelin muutama vuosi sitten Citymarketista ostetuilla lenkkareilla ja vaikkei niistä mitään jalkavaivoja kerennytkään tulemaan, päätin hommata kunnon tossut ennen kuin on myöhäistä. Käytiin isin kanssa kartottamassa valikoimaa Sellon Stadiumissa, Intersportissa ja Topsportissa. Alunperin budjettini oli jotain 50€, mutta voitte vain arvata paljonko se paukku :D


Stadiumissa myyjä vähän analysoi kinttujani ja totesi, että niissä on lättäjalkaisuuteen taipumusta, joten paras juoksutossu olisi pronatoivalle askeleelle tarkoitettu tossu. Minähän en tuollaisista ymmärrä mitään muuta kuin sen että kenkien hintahaitari kipuaisi melkoisesti ylöspäin.. Sain siis jättää hyvästit muutaman kympin peruslenkkareille, kun myyjä piti esitelmää erilaisista pronaatiotuista, joita kengistä löytyy. Siinä kohtaa ajattelin kyllä päässäni että "joopajoo....", mutta kun pistin nämä Niken Lunarglidet jalkaani, oli ajatukset jo muuttuneet ihan täysin! Voiko kenkä tuntua näin hyvältä jalassa!?


Näistä löytyy nyt sitten kunnon pronaatiotuki, joka estää jalkaa vääntymästä sisäänpäin astuessa, sekä vaimennukset kantapäästä ja päkiästä. Ja hintaa tuli 120€.. Mutta nää on sentään pinkit! Muutaman lenkin jälkeen voin sanoa, että on kyllä hyvät kengät!

Ostin samalla reissulla uudet urheilurintsikat (19,95€) sekä urheilutopin (9,95€) H&M:stä. Nuo juoksutrikoot ovat aiemmin kirpparilta vitosella ostetut ja koska nuo olivatkin laittoman ohuet, niin päälle olen pistänyt tuollaiset H&M:n trikoiset mirkosortsit :D


Käytiin eilen illalla, kun pääsin Espoosta vihdoin Poriin, Minkan luona kipasemassa. Saatiin karjalanpiirakoita ja jätskii! Nomonom!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti