maanantai 12. elokuuta 2013

Sydämelinen kirppislaukku

Viimeiset pari päivää ovat valuneet käsistä ihan huomaamatta. Tänäänkin heräsin tuossa sopivasti klo 19 nukuttuani melkein kellon ympäri :D Olin kyllä koko yön töissä ja nukkumaan pääsin aamukasilta. Tein la-su ja su-ma öinä elämäni ensimmäiset kaksi yövuoroa putkeen.. Ei ole kyllä ihmisten touhua sellainen! Kaikenlaisia ihmeellisiä oloja tullut koettua tässä viimepäivinä, välillä on tehnyt mieli oksentaa sisuskalunsa väsymyksen takia ja välillä taas tuntunut, että kroppa menee niin ylikierroksilla, että voisi valvoa loppuelämänsä ilman ongelmia. Onneksi yövalvomiset ovat turvallisesti takanapäin ja nyt voin jäädä venailemaan palkkaa!

Viime viikolta jäi roikkumaan paljon kuvia Picasaan, kun en kerennyt bloggailemaan niitä. Käytiin mm. kirpparilla Annin ja Jussin kanssa, sieltä lähti mukaan iiihana H&M:n sydänlaukku hintaan 2,5€. Näitä samoja oli vielä itse myymälässäkin myynnissä, mutta hintaa olikin 15€... Kirpparilla käynti niin kannattaa!


Lisäksi ostin mintuvihreän topin eurolla.


Sekä samanlaisen paljettipaidan, joka minulla on jo sinisenä, mutta tällä kertaa vihreänä. Muistaakseni maksoi 2,5€.


Sofian kanssa käytiin shoppailemassa kaupoilla keskiviikkona. Glitterissä oli tuubihuivit tarjouksessa 2kpl/12€. Otettiin molemmat tuollaiset army-kuosiset ihanaiset. Kuvan paljettitoppi on kirpparilta 3€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti