maanantai 26. elokuuta 2013

Loman päättäjäiset

Viimeisen lomaviikonloppuni kunniaksi (ennen kuin kamala koulu taas alkaa..) lähdettiin Jussin, Annin ja Tuomaksen kanssa vähän mökkeilemään. Porukka oli ihan paras ja kaikilla tuntui olevan ihan älyttömän hauskaa (jos nyt ei lasketa niitä meikäläisen äksyilykohtauksia Tuomakselle liittyen sähkösopimuksiin ja kotivakuutuksiin.. hups!)


Oltiin sovittu, että tehdään pizzoja ja jokainen tuo vähän jotain täytteitä mukanaan. Niitä täytteitä sitten oli melkein kaikkea mahdollista, nomonmo! Syömisen ja mättöömisen lisäksi käytiin saunomassa, kastautumassa jääkylmässä järvessä, pelattii Isännät VS Emännät-lautapeliä (ja äijät voitti perkule!), valvottiin aamuviiteen ja seuraavana päivänä käytiin ihanan tyynellä järvellä veneilemässä.


Niin ja me tanssittiin Annin kanssa tangoa! Olisi varmaan pitänyt sopia etukäteen kumpi meistä on miespuolinen... Taivutuksen kohdalla molemmat taivuttivat taaksepäin samaan aikaan ja TÖMÄYS! Siinä sitten maattiin maassa ja räkätettiin vatsalihakset kipeiksi :D

- Koitettiin mahtua kaikki neljä hääräämään pizzapohjiemme yllä.. Missä Annin pää!? :O
- BFF!
- Anni ja maatuska... :D
- Rakensin tölkkipinon jee! Tuo kyllä kaatui tuosta melkein heti ja muun muassa lompakkoni sai vähän osumaa Garagen räkäpohjista.


- Jotain ihmeellistä säätöä, ja Anni esittää lentsikkaa :3
- Hmm... okei?
- Ja paranee vaan! :D
- Minun pizzani oli melko ekstrovertti kaikkine sortteineen :D


Mikä olisikaan sen parempi loman lopetus kuin vatsalihasten kipeäksi nauraminen mahtiporukassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti