tiistai 27. elokuuta 2013

Uusi lattiatyyny koirille

Saatiin Jussin porukoilta turhanpanttina ollut iso ja muhkea lattiatyyny uusiokäytettäväksi. Ihan ensitöiksi jouduttiin avaamaan vähäsen saumaa ja tyhjentämään tyynyyn täytettä ison muovipussillisen verran, ihan vain siksi, ettei tuo meidän Ratita kierähtäs kukkuratyynyltä lattialle :D

Tyynyssä oli army-kuosinen päällinen, mutta se ei ollut irroitettava (eikä siis pestävä). Koiruudet tuntien (nuo tykkäävät lorotella tyynyilleen aina välillä..) tiesin heti, että minun on ihan pakko ommella tyynylle vetoketjullinen päällinen. Jussi heitti hyvän idean laittaa päälikankaan alle vielä kerros sadekangasta, jottei pissat pääsisi imeytymään itse tyynyyn.


Heräsin torstaiaamuna klo 6.15 tekemään Jussille puuroa (miski? en tiedä :D) ja koska en saanut heti unta, rupesin surauttelemaan tyynynpäälistä kasaan. Valitsin päälikankaaksi Ikean lintukuosisen paksun canvaksen ja alla on jtn randomia Ikeaa myöskin. Lintukankaan alta löytyy kerros EK:n palalaarista löytynytta II-laatuista sadekangasta. Kokoa tyynyllä on n. 75x75cm.


Koiruudet tykästyivät heti tähän ja kävivät vuorotellen testailemassa. Tämä lähtee mukanani uuden kodin olkkariin :)


Vielä vähän lisää kuvia koiruuksista, kun sellaisia kerran Picasasta löytyy:
Koulun alkaminen oli ihan kauheaa, mutta sain kuulla kivan uutisen eilen! En joudu menee päiväkotiin suorittamaan viiden viikon lastenhoitotyön harjoitteluani! JES!
Ja kivuus loppui siihen.. Jouduin ottamaan sellaisen neuvolapaikan vastaan, joka suoritetaan puoliksi Kankaanpään ja puoliksi Jämijärven neuvolassa (etäisyydet Porista 60&70km). Tuo tuntuu hurjan pitkältä matkalta ajaa edestakas viiden viikon ajan joka arkipäivä.. Mutta onneksi Jussi oli ihan superihana ja lupautui lainaamaan autoaan! Jos Jussi ei lainaisi autoaan, joutuisin heittämään hyvästit mahdollisuudelle suorittaa harjoittelu neuvolassa, ja siksi olen ihan ääärettömän kiitollinen ja onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti