maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun eka! eiku toka..

Siis joo, tiiän että vuorokausi on jo vaihtunut toisen päivän puolelle, mutta saan varmaan anteeksi tämän pienen myöhästymiseni? Itse elän vielä ekaa päivää, tai ehkä kolmatta..? Ihan en ole varma, kun on tuo vuorokausirytmi niin sekaisin: la-su yön valvoin töissä, sunnuntaina nukuin klo 9-19, su-ma yö taas töissä ja aamulla menen parin tunnin unien jälkeen kouluun. Yhtään ei väsytä, ajantajuni on vain hämärtynyt.

Kovasti yritin keksiä jonkun kivan joulukalenteri-idean tänne blogin puolelle, mutta köyhän luovuuteni vuoksi jouduin tyytymään pelkästään tuohon Minnihiiri-suklaakalenteriini. Enkä edes voi jakaa sitä teidän kanssanne! Höh!

Nyt on kai virallisesti lupa alkaa hehkuttamaan kaikkea jouluun liittyvää eiks nii? En ole ikinä kokenut olevani mikään hirmuinen jouluihminen, mutta viime vuosina siihen on alkanut tulla muutos. Edelleenkään EN hanki joulukuusta, EN koristele kotiani kaiken maailman krääsällä, EN tee joulusiivousta ENKÄ syö joulukinkkua. Mutta joululahjoja on mukava hommata/tehdä. Ja joulukortteja!

Jottei tarvitse kuvatonta postausta tehdä, kaivelin weheartit.com:sta hieman kuvitusta. Omassa tapauksessani tuo kuvan teksti ei luultavasti tule olemaan kovin vaikeasti toteutettavissa, on meinaa tämän vuoden kaikki aiemmat 11 kuukautta olleet enemmän tai vähemmän syvältä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti