torstai 19. joulukuuta 2013

pikselimössöilyä

Uusi kameranlaturi on isin toimesta onneksi jo matkalla jostain Euroopasta kohti Poria! En enää kauaa kestä näitä pikselimössökuvia!

Koitin saada kännykän kameralla kuvatuksi uuden H&M:stä ostamani ale-paidan, mutta näissä otoksissa tuo näyttää kyllä melko rumalta :D Oikeasti tuo paita on aivan ihana, eikä maksanut kuin 5€!



Tulipahan taas ommeltua pipo. Kokeilin netistä tilaamaani silitettävää heijastinarkkia tähän yhden mäyräkoiran verran. Tykkäsin tuosta heijastinarkista, oikein oli kätevä ja helppo käyttää. Tilasin sen TÄÄLTÄ.


Eilen piti saada kaikenlaista aikaiseksi (lähinnä ompelurintamalla pukinkonttiin). Loppujenlopuksi koomailtiin ensin Annin kanssa kämpillä ja Annin lähdettyä Tuomas liittyi seuraani jatkamaan samaista koomailua. Oli kyllä hyvin tuottoisa ompeluilta! Sain tehdyksi yhden puolikkaan pipon... Vilakin oli vallan hengessä mukana :D


Näytän kuulemma ihan jäätyneeltä 13-vuotiaalta, vai miten se meni? =D


Kello 3.30, telkkarista tulee jotain ÄlypääVisaa ja me Tuomaksen kanssa hakataan tabletilla musavisapeliä. Olisko ehkä voinu harkita tota nukkumaanmenoa tai jotain!? :D


Olipas meikäläisen pärstäpainotteinen postaus! :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti