keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Mistä tunnistat olevasi koiranomistaja?

Jaahas! Iltalehden fiidi-osiosta löytyi lista asioita, joiden myötä tietää olevansa koiranomistaja. Pitääkin oikein täällä katsoa nämä läpi ja samassa haastan kaikki muutkin koiria omistavat tekemään saman! Vihreällä korostetut on asioita, jotka tunnistan itsestäni:

1. Olet aina ylenpalttisen tervetullut kotiisi.  ("Ei riemulla rajaa, kun on päästänsä vajaa"-sanonta sopii hyvin Vilaan sillä hetkellä, kun minä tai Jussi tulemme vapauttamaan neidin olohuoneen portin takaa.)

2. Pissan ja kakan aikataulujen seuraaminen kuuluu läheisesti jokaiseen päivääsi.   (Luonnollisesti melko yleinen puheenaihe on se, miltä koirien kakat näytti ja pissasivatko ne tarpeeksi..)
 
3. Sisäinen lepertelijäsi on ottanut vallan persoonastasi.

4. Kutsut koirien pissaamista sähköpostien vaihtamiseksi. (No en sentään!)

5. Tiedät keinoja, joilla kiinnittää vastaantulijoiden huomio ulkona pois seurueestasi.(En hiffannu tätä kohtaa?)

6. Olet miettinyt muita useammin onko pakastepussi vedenpitävä. (Valitettavasti se ei joskus ole ollut...)

7. Kaikki lautasesi on "esipesty" astianpesukonetta varten. (no yök.. :D)

8. Tunnet lähialueen koirat nimeltä, mutta et niiden omistajia. ("Kappas, tuollahan menee Vinski!")

9. Tunnistat koirien omistajat vain koiriensa kanssa, et kaupungilla ns. kaupunkivaatteissa. (En tosiaankaan tunnistaisi Vinskin omistajaa jos hän sattuisi ilman koiraansa tulla vastaan!)

10. Kaikkien takkiesi taskuissa on koirankakkapusseja. (Ja niitä lentelee aina sinne sun tänne, kun repii avaimia taskunpohjalta.)

11. Keväisin muistat, miltä tuntuu kuulua parjattuun vähemmistöön. (Täh?)

12. Huomaat joskus heiluttelevasi takapuoltasi puolelta toiselle innostuessasi paljon jostakin asiasta. (Sairasta!)

13. Ihmettelet ihmisiä, jotka tunnelmoivat kaatosadetta tai paukkupakkasta sohvannurkassa. (Tätäkään en tajunnu O.o?)

14. Et osaisi kuvitella aamujasi ilman ulkoilua. Etkä iltoja. Etkä jouluaattoa, sairauslomapäiviä tai romanttista iltaa kumppanin kanssa. (Osaisin erittäinkin hyvin kuvitella aamuni rauhallisina, ilman pakkoa lähteä paukkupakkaseen tai kaatosateeseen tarpomaan!)

15. Et ymmärrä, miksi ruokapöydässä lausutussa lauseessa "Ottaako tätä vielä joku vai annetaanko koiralle" olisi jotain ihmeellistä.

16. Kun muilla on kuumina päivinä mukanaan vesipullo, sinulla on myös lautanen.

17. Leuan asettaminen polvelle ja katseen nostaminen ylös on mielestäsi vastustamattomin ele maailmassa. (Iiih! Tuitui!)

18. Tunnet lähiseudun tienvarsien tolppien ja lyhtypylväiden ominaispiirteet kuin omat taskusi. (Jotkut pylväät ne vaan on suositumpia kuin toiset.. Kumma juttu!)

19. Märän nenän kosketus tuntuu sinusta suloisimmalta asialta maailmassa. (Ratitan märkä kärsä jalanpohjassa keskellä yötä ^.^)

20. Olet oppinut, että haistelemalla toden teolla jokaista asiaa saa maailmasta paljon enemmän irti. (Ainakin säästyy ruokamyrkytykseltä!)

21. Et säikähdä, jos astut pimeässä vinkuvan ja limaisen asian päälle.(En säikähdä vaikka jalkani alle osuisi mitä)

22. Sinusta on luonnollista keskustella sähkekielellä. (Woot?)

23. Et joudu tekemään mitään yksin. (Tuntuisi melkein oudolta jos esim. saisin leikata kankaita lattialla niin, ettei Ratita istahda sen päälle)

24. Hädän tullen sinulla on aina uskollinen apuri. (No enpä nyt tiedä onko noista hädän hetkellä mitään hyötyä, mutta uskolliset apurit juu kyllä löytyvät)

25. Käyt välillä salaa jääkaapilla.(Harvemmin onnistun..)

26. Käyt salaa yksin myös lenkillä. (Ei tulisi mielenkään liikauttaa eväänikään kuuluttamatta sitä kaikille!)

27. Olet oppinut uudestaan leikkimään.

28. Tiedät, että harmaantuminen ei tarkoita sitä, etteikö yhä voisi leikkiä. (Ratita on elävä todiste siitä!)

29. Saatat puhua ihmisille salakielellä tekemisistäsi.

30. Jääkaapin avaaminen on teillä erittäin merkittävä tapahtuma.(Vilalle ja Ratitalle varsinkin)

31. Olet tottunut siihen, että syömistäsi, ruuanlaittoasi ja kauppakassin purkamistasi tarkkaillaan tiiviisti - aina. Et ole keittiössä koskaan yksin. (Jos joskus sattuisin tekemään nuo niin, ettei kumpikaan koirista olisi seuraamassa toimintaani, alkaisin luultavasti miettimään, kuka tappoi koirani..)

32. Tiedät koirien ymmärtävän puhetta. Ainakin sinun koirasi ymmärtää. Sen vain näkee.  (Ei pahalla Vila.. Mut tää menee Ratitalle.)

33. Syödessäsi tunnet aina olevasi joko todella julma tai sitten todella lepsu kasvattaja. (Yleensä olen tuo jälkimmäinen, hups!)

34. Selostat tekemisiäsi jatkuvasti ääneen.

35. Et ymmärrä, miksi koiraa ei saa viedä esimerkiksi kahvilaan, uimarannalle tai verovirastoon.

36. Häpeät kyyditessäsi ystäviä ja tuttavia, sillä autossasi haisee ja penkit ovat kauttaaltaan epämääräisten läikkien ja karvojen peitossa. (Yleensä istun itse takapenkille :D)

37. Et tule toimeen ilman tarraharjaa ja siitä on aina tarra loppu. 

38. Heräät öisin käpertyneenä sängyn reunalle, sillä ystäväsi makaa keskellä sänkyä poikittain.

39. Käyt harvoin jos ollenkaan lomamatkoilla.(Onneksi meillä on loistava tukiverkko koirien hoitoon liittyvissä asioissa!)

40. Kiirehdit aina töistä kotiin ja sosiaalinen elämäsi saattaa olla rajoittunutta.(Onneks koirilla on myös isäntä)

41. Et osta enää trendikkäitä ja kauniita vaatteita, vaan lenkkeilyyn ja ulkoiluun sopivia käytännöllisiä goretex-vaatteita.

42. Tiedät, mitä tarkoittavat lyhenteet PEVISA, FCI ja ROP.

43. Asuntosi remonttia tai sisustusta ei tehdä esteettisyyden ehdoilla. Parketti ei tule kysymykseen ja mattojen sekä sohvan väri määräytyvät koiran värin mukaan. (Katsellessani vuokra-asuntoja, joudun heti sulkemaan pois ne kaikki joissa on parkettilattiaa tai puuttuu ääntä eristävä väliovi. Myös sellaiset asunnot, joihin pääsemiseksi on pakko käyttää hissiä, jäävät huomiotta. Karvamatto on ollut nyt pari vuotta rullalla.. Jännä sattuma, että Vila tuli meille n. pari vuotta sitten)

44. Ihmisissä, jotka eivät pidä koirista, on mielestäsi jotain epäilyttävää.(Juu! Uusia tuttavuuksia on helppo arvoida: jos ne eivät halua silittää koiriani, ne tuskin tulevat toista kertaa näkemään niitä. Tai minua.)

30/44.. Not bad!

7 kommenttia:

 1. Pakko nyt kysyä että asutko sen exäsi kanssa vai uuden kämppiksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omassa kämpässä. mihin tämä liitty? :D:D

   Poista
  2. kuuluuko tää jollekin :D? en kyl ymmär miks kaikki tätä kysyy koko ajan :D

   Poista
  3. Kai se sit vaan on niin oleellista :D

   Poista
  4. Siksi ihmettelin, kun kirjoitit tuohon että onneksi on isäntäkin. Mutta ihan sama, kunhan vaan uteliaisuuttani kysäsin.

   Poista
  5. kerrankin voin verrata noita koiria lapsiin!! Jos vanhemmat eroo, jäävätkö mukulat ilman isää? "yhteishuoltajuus" on ja pitää :)

   Poista