sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pinkit toppahousut naminami

Hei vaan täältä yövuorosta! Meillä piti olla tänään pikkujoulut, mutta no... Ne peruuntuivat, kun meikäläistä pyydettiin pariksi yöksi töihin. Opiskelijalla kun ei ole varaa valita työvuoron ja bilettämisen välillä sitä väärää vaihtoehtoa :D

Sainpahan juuri tehtyä yhden käsiteanalyysitehtävän koulua varten. Olen melko varma, että lähdeviitteet ovat siinä työssä päin mäntyä, kun yritän niitä silmät ristissä täällä vähän ennen aamuneljää asetella paikoilleen. Ehkä tämä bloggaaminen onnistuu hieman paremmalla menestyksellä. Ehkä! Pitipä vain tulla kertomaan uusista toppahousuistani, jotka lähtivät ex-tempore mukaani Anttilasta perjantaina. Olin kyllä jo pidempään ajatellut, että uudet pöksyt laskettelmista varten on hankittava, koska edellisille kävi niinkin ikävästi, ettei ahterini mahtunut niihin enää :D Isompaa housua siis tilalle, kun tuskin minä tästä pienemäänkään pääsen. Sen verran yritän kyllä puolustella, että edelliset toppahousuni ovat lastenosastolta ostetut ja siksi melko kapeat seliseli. (kuvaamisen vaikeus, kun ainoa kohta, johon osuu edes yksi valonsäde vaatii sängyllä seisomista..)


Sopiva laskettelutakki löytyy omasta takaa, vaikka sekin on H&M:n lastenosastolta joskus aaaaaikoja sitten ostettu. Oikein hyvä takki ollut, ei valittamista.
Anttilassa kun nämä housut osuivat silmääni, ajattelin etten mitenkään voi selvitä hengissä jos en nyt välittömästi saa pinkkejä toppahousuja! No ehkä olisin selvinnyt, mutten silti malttanut jättää näitä ostamatta ALE-rekistä hintaan 40€ (norm. 80€). Merkki on Icepeak ja todellinen väri tulee ilmi tästä netistä apinoidusta kuvasta:


Nappasin ALE-laarista vielä mukaani Hummelin aluskerraston hyvään tarjoushintaan 12€ (norm 40€). Kassalla tajusin vielä, että K-kortilla sain 30% alennusta ostoksistani, joten loppusummaksi housuille sekä aluskerrastolle tuli n.40€, ei paha!


Kerrasto ei kylläkään ollut käytössä niin hyvä kuin odotin: paidan pintakuviointi pisteli ihoa vasten eikä tuo kyllä kosteutta siirtänyt mihinkään..

Nyt koitan pysyä hereillä vielä jäljellä olevat 3,5h... Batteryy!

1 kommentti:

  1. voit antaa ne vanhat housut mul ;) pääsispä taas laskee joskus :(:)

    VastaaPoista