torstai 26. joulukuuta 2013

Joulupäivän juhlinnat

Blogger on täynnä joululahjapostauksia ja niin olisin minäkin halunnu esitellä teille, mitä kaikkea ihanaa sainkaan lahjaksi. Enpä ole kuitenkaan vielä saanut kuvatuksi pukin tuomisia, joten nyt tulee vähän erilaisempi joulupostaus eiliseltä (eli joulupäivältä).Käytiin nimittäin Jussin ja Annin kanssa vähän bilettelemässä Cabassa. Loppuyöstä mesta alkoi olemaan melko piukeena ihmisistä (toisin kuin jouluaattona! Siellä ei ollut paljoa ketään..). Oli ihan mukavaa vaihtelua viettää hieman erilaiset joulunpyhät (lue: käydä bailaamassa yökerhossa), yleensä kun olen vain hillunut kotosalla monta päivää.


Tilasin meille skumppapullon, kun sitä sai melko hyvään hintaan kanta-asiakaskortilla (joo, en kyllä millään kehtaisi myöntää, että omistan Cabaretin kanta-asiakaskortin :D).


Pikkaisenhan se tuntuu itsestänikin kyseenalaiselta mennä jouluaattona baariin, mutta toisaalta mitä muutakaan sitä tekisi, kun perheenjäsenet lähtevät koteihinsa nukkumaan ja itse on vain yksinäinen säälittävä sinkku :DJeeij! Mä oon riemuidoottiii!


Nyt taidan pitää vähän taukoa tuolta kohnaamiselta niin jaksaa sitten UV:na taas jatkaa :|

5 kommenttia:

 1. Vitsit mä niin haluisin saada kanttiskortin Cabaan vaikka en usein siellä käy. Oltiin 20.pvä frendin kanssa siellä ja olis ollu kiva saaha juomii puoleenhintaan, kun ei ehditty saamaan AfterDark rannekkeita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välil sil saa kyl ihan hyviä tarjouksia (harvemmin kyl jos ei käy viikol bilettelees..). En kyl ite maksais sitä kymppiä tosta kortista, mutta niit sai kerran ilmatteeks tilata ku oli joku tapahtuma :)

   Poista
 2. Jouluna bilettämään, huhhuh. Joulu on rauhoittumisen aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän kukin vietä sen haluamallaan tavalla ;)

   Poista
  2. Juu, kyl mää rauhotuinki koko jouluaaton kotona perheen kanssa, mutta loppuillan viettäminen yksin kotona töröttäen ei oikein napannut :D

   Poista