maanantai 16. joulukuuta 2013

Lomakaffeet ja pipo

Heippahei! Kyllä huomaa, kuinka paljon tuo kamerattomuus vaikuttaa bloggaamiseen.. Kauheasti tekisi mieli kirjoitella tänne ompeluinnostukseni tuotoksista ja kaikesta muustakin (turhasta), mutta ilman kuvia ei bloggaaminenkaan nappaa.. Ja nämä vaihtoehtoiset kuvanottovälineet (eli Jussin iPhone ja meikäläisen tabletti) eivät nyt ihan vastaa tuota järkkärin kuvanlaatua. Kameran laturi voisi siis ystävällisesti tulla pois piilostaan, kiitos!

Muutaman otoksen nyt sitten kuitenkin alistuin ottamaan noilla mobiililaitteilla. Oltiin tänään poikien kanssa lounalla ja viinerikahveilla heidän joululoman alkamisen kunniaksi. Omakin loma pääsi alkamaan parin työvuoron jälkeen lopulta perjantaina klo 14. Nyt voin hehkuttaa: lomalomaloma!Yritin parhaani saadakseni kuvattua yhden pipon, jonka surauttelin eilen kasaan.. No kuva ei ole kovinkaan häävi, mutta piposta tuli aika kiva! Tuo sydänkaistale on yksi niistä tilkuista, joita ostin viime viikolla fb:n kangashamstereista.


Huomenna pitäisi jaksaa lähteä vielä joululahjaostoksille.. Kyllä on ollut kaupunki piukassa väkeä viimepäivinä, suorastaan v*tuttaa lähteä sinne ryysikseen pyörimään :D

Jussi sai muuten uuden koneen (hieman etukäteen) joululahjaksi  ja minä saan ostaa tuon vanhan pöytäkoneen häneltä! En kai minä muuten sitä haluaisi, mutten raaski luopua niistä kaikista parista kymmenestä tuhannesta kuvasta (jep, 20 000), joita koneelta löytyy. Nyt voisi vihdoinkin hommata omalle kämpälle netin, kun on kunnon konekkin :)

1 kommentti:

  1. Moikka, mun blogista löytyis blogihaaste sulle! (: http://tuaolivia.blogspot.fi/2013/12/challenge.html

    VastaaPoista