sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Petit noël-pippalot

Meidän piti juhlia pikkujouluja jo viikko sitten, mutta meikäläiselle tarjottiinkin yövuoroja koko viikonlopuksi, joten siirrettiin pippalot torstaille, kun kerrran perjantai sattui olemaan vapaapäivä. Melko pienellä poppoolla lopulta juhlittiin: minun, Tuomaksen, Jussin ja Sofian lisäksi paikalla olivat pari Sofian kaveria ja pari minun kaveriani. Mutta toisaalta, mitä vähemmän porukkaa, sitä enemmän riittää boolia ja naposteltavia ;)

Sofia väkersi tukkaani jälleen ihanan kampauksen ja meikkasi naamatauluni juhlakuntoon (ei, en edelleenkään osaa itse esim. kiinnittää tekoripsiä niin, että lopputulos olis edes lähes siedettävän rajoissa..). Mekkovalinta vaihtui viimehetkellä ennen juhlien alkua tähän aikoinani kirpparilta ostamaani H&M:n nakinkuoreen.


Kuvissa esiintyy jälleen kerran samat pärstät kuin aina ennenkin. En vain viitsi julkaista muista vieraista kuvia täällä, kun en ole kysynyt heiltä lupaa :)Pojat olivat hiukan tekstiilikaksoset :D Ja vieläpä aivan vahingossa! (Tuomaksella oli tuossa päällä kyllä kauluspaita ja Jussilla neule, eli eivät sentään noin koko iltaa henganneet :D)


Sofia värjäsi hiukseni aiemmin päivällä. Sävy vaaleni taas pikkuriikkisen, kyllä tästä vielä joku päivä tulee tummanvaalea! :D (väri ei ole noin epätasainen kuin kuvat antavat ymmärtää..)
Mitä tekisinkään ilman henk-koht. stylisti-kampaaja-meikkaajaani!?


Jatkettiin kutistetulla neljän hengen porukalla Cabarettiin. Päästiin sinne vasta joskus vähän ennen kahta, joten meinasi tulla kiire bailata :D Eipä siinä kauaa kerenny tanssimaan, kun alkoi jo soimaan hitaat: pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat... Woot!? :D


 Seuraavana päivänä, kun kunto salli sängystä nousemisen, menin äiteen luo katsomaan Linnan juhlia (vai mitä lie vastaanottoa..). Muuten ihan kiva, mutta digiboksi posahti kättelyosuuden puolessa välissä eikä enää heränny henkiin :D Sopiva hetki hajota, arvostan!

Takana siis pidennetty viikonloppu täynnä juhlaa, draamaa ja mökkeilyä. Vielä viikon verran olisi koulua jaksettavana ja sitten alkaa The Jouloma 3viikkoa (!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti