keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Synttäri- ja joululahjoja pikkuprinsessalle

Kummityttöni juhlii 3-vuotissynttäreitään viikonloppuna ja joulukin on jo ihan ovella. Olen haalinut/tehnyt pikkuprinsessalle mekkoja ja hameita kesästä lähtien ja nyt olisi vihdoin aika kääriä ne lahjapaperiin. Ennen sitä koitin kuitenkin kuvata surkeassa valaistuksessa suht surkealla iPhonen kameralla (kamerani laturi on hukassa ja akku loppunut..) lahjukset esiteltäviksi täällä:

Paljettia ja hörselöä, joka tytön unelmamekko on Lindexiltä. Tää oli vain niin totaalisen vastustamaton!


Toinen mekko on Seppälästä. Tuo väri on niin herkullinen!


Seppälästä löytyi myös suloisella otuksella varustettu pitkähihainen paita. Värinsä puolesta tämän voisi hyvin vaikka pukea tuon edellisen pitsimekon alle.


HameTriosta kaksi ylintä olen tehnyt itse. Raidallinen hamonen on raitatrikoota ja pienenä lisänä helmasta löytyy aplikoituna kummityttöni etunimen ensimmäinen kirjain. Pinkki-punainen koukerohame on puuvillakangasta ja resoria höystettynä tyllillä. Alimmaisena oleva autohame on Seppälästä bongattu.


Synttärilahjapakettiin päätyy paljettimekon, pitkähihaisen paidan ja raidallisen hameen lisäksi ompelemiani BabyBorn-vaatteita sekä HelloKitty-taskupeili. Loput vaatteista sujahtavat prinsessakirjan seuraksi joulupakettiin. Jotenkin tuollaiselle 3-vuotialle pikkuprinsessalle on vain niin helppo löytää kaikkea ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä :)

  Itsekin ostin toiselle kummitytölle pukinkonttiin muutamata vaatekappaleet Keijut-puuhakirjan kaveriksi. Ja synttärilahjaksi tammikuussa saa sitten taas muutamat vaatekappaleet, kuin myös toinenkin kummityllerö. Tälle toiselle pukinkonttiin päätyi vuosi sitten ostettu talvitakki ja kirjakaupasta ostettu nukkekoti :). Se on sellainen pahvinen loota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet prinsessat taitavat tykätä pehmeistä paketeista :)

   Poista