torstai 27. helmikuuta 2014

Inttihehkutusta vain

Oujeee! Sain eilen kuulla, että Tuomas jatkaa inttiään valan jälkeen aliupseerikoulussa! Hän pääsi siis jääkäriAUKiin, mikä on sinänsä erikoista sillä Tuomashan suorittaa palvelustaan Niinisalon tykistöprikaatissa. Kyseessä on yksi yksinäinen jääkärikomppania, joka "siirrettiin" tämän vuoden alussa Porin prikaatista Niinisaloon. Niinisalon historian ensimmäiset jääkärit.. Kuulostaa minun korvaani ainakin hienolta!
Olen niiiiin happy, tietenkin Tuomaksen itensä puolesta sillä AUKiin pääseminenhän oli hänen tavoitteensa, mutta myös ihan itseni puolesta koska minulle vaan sattuu olemaan jotenkin kovin merkityksellistä tuo intissä "pärjääminen".. Olen jotenkin outo, vai löytyykö täältä muita naisihmisii, joille poikaystävän inttikuviot ovat itkun asia? (Kyllä, vollotin edellispäivänä, kun sain tiedon ettei Tuomakselle auennut aliupseerikoulun ovet. Asia kuitenkin kerkesi muuttumaan yön aikana ja voi sitä riemun määrää!).

Piilottaakseni sen, että tulin vain hehkuttamaan Tuomaksen inttiuutisia (, jotka aivan varmasti kiinnostavat ihan kaikkia....), tässä pari kuvaa sunnuntaisesta "kävin sotkussa"-asustani. Tuon harmaan neulemekon löysin pohjattomista vaatevarastoistani. Vila näemmä tykkää mun karvasaappaista 8)


Sitten Vila halusi aivan ehdottomasti pusuteltavaksi.. Tai sitten ei! "Onks hei pakko?" :D


Huomenna lähdetään Jussin ja Sofian kanssa Niinisaloon katsomaan valaa! Sitä on meinaa odotettu pitkään ja hartaasti. Sain jopa työharjoittelusta vapaata (, jonka joudun tietenkin korvaamaan jakson jälkeen vielä..). Aika rutiinillahan tuo alkaa jo menemään, kun kyseessä on meikäläiselle neljäs vala, jossa käyn pälyilemässä :D

PS. Ostin kivan neuleen eilen kirpparilta ja olisin kuvannut sen tänään MIKÄLI en olisi kerennyt jo kaataa kahveja sen rinnuksille.. Ja kyseessä on tietenkin valkoinen neule, ARGH!

AINIIN! InttileskiTJ-294.. ööh waat!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti