keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Keep calm and carry on!

Minulla on aivan hervottomasti vaatteita (vaikka olen nyt viime aikoina luopunut aika isosta kasasta rytkyjäni!). Olen kuitenkin huomannut monta hyvää puolta siinä, että vaatetusta löytyy kuorma-autollisen verran: ei tarvitse pestä pyykkiä kovinkaan usein, kun aina löytyy kaapista puhdas paita ja housut (loputtomat vaatepino!) lisäksi saattaa vahingossa tehdä mahtavia löytöjä - omista vaatevarastoistaan!


Olin aivan totaalisesti unohtanut tuon joskus kirpparilta ostamani jättiolkapäillä varustetun trikoopaidan! Löydettyäni sen jälleen, tajusin että sitä voi aivan hyvin käyttää sukkisten kanssa ihan mekkonakin, kun helmalla tuntui pituutta riittävän. On kyllä kiva!


Lisäksi löysin vaatehuoneeni perukoilta talvikenkävaraston ja sieltä bongasin nämä muutama vuosi sitten Aleksi13-alesta ostamani karvasaappaat. Tuntuu kuin olisi uudet kengät tunkenut jalkaansa, kun en muistanut edes noiden olemassaoloa!


Kuvissa vilkkuvaa korua en sentään löytänyt omista kätköistäni vaan ihan kirpparilta melko mieluisaan hintaan, 1,5€. Tää oli ihan must-hankinta! Niin osuva tuo teksti ja kaunis riipus :)


Tänään tuli kolmas päivä harjoittelua täyteen ja hieman siellä aika matelehtii näin hiihtolomaviikon kunniaksi. Toiminta on ikään kuin tauolla ja siellä pitkälti vain hengaillaan ja katsellaan leffoja päivät pitkät. Tänään oltiin kuitenkin nuoret+hoitajat käymässä ihan Finnkinossa! Aika mahti työharjoittelu, kun pääsee leffaan työajalla (ja vieläpä talo tarjosi lipun!). Leffavalinta oli kyllä surkein ikinä! Kummeli 5... Aivan järkyttävää shaibaa! Minun teki melkeinpä mieli lähteä menemään kesken elokuvan, niin huono se oli.. Mutten sitten kehdannut järjestää kohtausta :D En suosittele! Ei ollut edes hauska vaan ärsyttävä, sekava ja myötähäpeää herättävä räpellys.

ps. Ja ainiin! Istuin Kummelia katsomassa, kun Leijonat pelasivat telkkarissa... Hehee, ei paljoa ottanut aivoon tai mitään! Viimeisen erän kerkesin katsomaan kotiin päästyäni (mutta kaikki maalit jäi näkemäti..)

3 kommenttia:

 1. Ööö...eikö siellä oo lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porissa? Ei ole lunta maassa tällä hetkellä. Aina välillä saattaa olla maa valkoisena pari tuntii, mutta sitten se taas sulaa mutalöllöksi :D

   Poista
 2. no höh... tympiä... täällä on mut nurmikko näkyy varsinki talon seinänä vierustoilla... mut on saanu tehä lumitöitä... :D

  VastaaPoista