maanantai 3. helmikuuta 2014

Mökkikuvailuja ja -rentoutumista

Pakattiin Jussin kanssa Vila, Ratita ja Valto auton takapenkille ja köröteltiin mökille rentoutumaan torstaista perjantaihin. Pläninä oli tehdä itse pizzoja, kuvata meikäläisen uudet mekot sekä koiruuksia, käydä sotkussa laskiaispullalla ja loppuaika vain löhötä sohvalla kuin lahnat. Aikalailla suunnitelmien mukaan mentiin, paitsi että mekkojen kuvaaminen vaihtui toppatakin ikuistamiseksi, sen verran hyytävä ilma oli ulkona. Jopa minä älysin olla menemättä paljailla kintuilla heilumaan sinne pakkasviimaan :D


 Maisema on kyllä upea!


Tein pari kuvakollaasia minireissustamme. Tulee nykyään kuvattua niin hervottomasti, kun tuolla kännykällä saa napsittua otoksia missä ja milloin vain..

Tuo yllä olevien kuvien tukka on saatu aikaiseksi aiemmin selittämälläni tavalla. Pienenä miinuksena tosiaan se, että nutturan saa avata vasta h-hetkellä jos ei halua kiharoiden räjähtävän ennen sitä hervottomaksi sähköpehkoksi.. Tällä kertaa jouduin onneksi vain istumaan autossa tuon pikkumyyn kanssa :D


Moikattiin Tuomasta sotkureissullamme. Pojat eivät kylläkään olleet oikein kuvaustuulella.. :D Laskiaispulla sen sijaan oli! Nam!


Meikäläisellä on takanaan oikein loistava viikonloppu! Sain viimein ja vihdoin tehtyä mielessäni isoja päätöksiä (toteutus onkin sitten ihan asia erikseen.. mahtaako mitään koskaan edes tapahtua?). Suunnitelmissa olisi laittaa vähäsen elämää uusiksi, toivon mukaan parempaan suuntaan. Peukut pystyyn, että kaikki menisi niin kuin olen ajatellut!

6 kommenttia:

 1. Miten iltalehdessä juuri listattiin bloggaajien ärsyttävimmät tavat : "paljastavat että jotai suurta on tapahtumassa, mutta eivät kerro että mitä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Enpä tullut ajatelleeksi, että on kyllä melko ärsyttävää! Asumisjuttuja olen mietiskellyt ja suhderintamaa, ei sen kummempia :)

   Poista
 2. Ihania kuvia taas, oot kyllä niin kuvauksellinen! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä kuvia! :) Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saan pian kuulla mitä jännää tapahtuu asumisjutuissa ja suhderintamalla :D

  VastaaPoista