maanantai 17. helmikuuta 2014

Neljännen harjoittelun ensimmäinen päivä

Tuntuu aika hurjalta ajatella, että olen suorittamassa jo neljättä työharjoitteluani! Aika liki toisiaan olivat tuo neuvolaharjoittelu tämän mielenterveysjakson kanssa (välissä reilu 3kk), joten tällä hetkellä tuntuu hieman siltä, etten minä muuta teekkän kuin ole The Opiskelija erinäisissä paikoissa.
Tällä kertaa suoritan viiden viikon harjoitteluni nuorisopsykiatrisella päiväosastolla. Sain itse valita, mihin paikkaan haen ja ihan ehdoin tahdoin halusin tuonne. Todella monet muut lähtivät ympärivuorokautisille osastoille, osa suljetuille (niin siis harjoitteluun! :D), mutta itse ajattelin niiden olevan turhan iso pala meikäläiselle. Valitsemani osasto on "kevyempi lasku" mielenterveystyön maailmaan, tai ainakin niin voisin kuvitella asian olevan.
Ensimmäinen päivä takana tuolla paikassa ja viihdyin kyllä älyttömän hyvin! Pienellä osastolla on pieni henkilökunta ja kaikki tuntuivat olevan oikein mukavia (ihmekkös, kun työskentelevät kuitenkin 13-17-vuotiaiden nuorten parissa). Tunsin itseni oikein tervetulleeksi ja sain todella kivan ohjaajan itselleni. Olen enemmän kuin tyytyväinen eikä enää harmita yhtään herätä joka aamu ennen seiskaa ja päästä neljältä.
On muuten oikein kivaa vaihtelua edellisiin harjoitteluihin verrattuna: työmatkani on n. 300metriä! Viimeksihän ajelin 70km suuntaansa joka ikinen pirun päivä :D

Yeah, huomista päivää odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Onko tuo osasto keskussairaalassa ja jos on niin mikä sen osaston virallinen nimi on? Kiinnostaisi itseäki mennä tuonne harjoitteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osasto ei ole keskussairaalassa vaan se on oma erillinen osastonsa, joka sijaistaa Cygnaeuksen läheisyydessä. Virallinen nimi on muistaakseni "Nuorisopsykiatrian päiväosasto". Suosittelen ainakin eka päivän jälkeen todella vahvasti!

      Poista