sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Uudet kotiavaimeni ja olkkarin DIY-perhoskello

Voi jes! Sain avaimet uuteen kotiini jo alkuviikosta! Pääsen ihan rauhassa siivoilemaan ja suunnittelemaan, kun muuttamiseen on varattu aikaa hurjat 1,5kk. On niin paljon stressivapaampaa pikkuhiljaa pakkailla ja roudailla kamoja kuin sykkiä muutamassa päivässä kokonainen muutto. Hieman on tuo pesänrakennusvietti taas heräillyt ja kaikenlaista sisustusroipetta on tullut katseltua. Aion kuitenkin (yrittää) pitäytyä päätöksessäni, etten osta mitään ylimääräisyyksiä. Vain oikeasti tarpeelliset asiat saan hommata, sellaiset mitä en vielä omista. (joo no.. ihan en ole pysynyt tuossa päätöksessäni.. :D)


Hirmuinen sisustusinnostus yhdistettynä opiskelijan mitättömään budjettiin ei ole hyvä asia! Onneksi joskus luovuus ja viitseliäisyys poikivat jotain hienoa ja vieläpä puoli-ilmaiseksi. Tällä kertaa väkersin uuteen olohuoneeseeni kellon. Aluksi katselin Ikeasta 15-30€ maksavia seinäkelloja ja kieltämättä ne hinnat hiukan hirvittivät..
Nopea googletus, hieman suunnittelua sekä paljon aikaa leikkelemiseen, ja uusi olkkarin kello oli valmis! Mustaa kontaktimuovia minulla oli ennestään, eli ainoa kustannus tässä on tuo kellokoneisto Motonetistä à 2,5€. Kuvassa tarrat on aseteltu lattialle (ei, asunnossani ei ole parkettilattiakuosisia seiniä :D)


Vaihtelin tuossa yksi päivä Aarteen puruja ja tulipa napsastua pikkuisen omasta kodista kuva. Ostettiin Jussin kanssa tuo puinen talo sekä silta tässä hiljattain. Ostin myös kokeeksi tuollaisen pähkinä- ja siemenseipään, saa nähdä tykkääkö neiti siitä :) Aarre muuttaa tietenkin kanssani uuteen kotiin, pitänee vielä keksiä sen häkille jokin turvallinem paikka, jonne koirat eivät takuulla pääse ikinä käsiksi :)


11 kommenttia:

 1. Miks neidillä on nimi Aarre?
  Sehän on miehen nimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, se on hamsteri.. Joidenkin lemmikit on nimeltään Pilkku tai Täplä tai jtn :D Ja toisena: ihmismaailmassa Aarre on sekä naisen että miehen nimi :)

   Poista
  2. No en mä pahalla tarkoittanut, mut jotenki vaa huvittavaa, kun oma naapurinmies on Aarre :D

   Poista
 2. Aarre miehen nimi :D? voi jeesus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onhan se selkeesti suositumpi miehen nimenä, mutta mahdollinen myös naisella. Itse en ollut ikinä törmännyt yhteenkään Aarre-nimiseen henkilöön ennen kuin hamsterista tuli sen niminen. Ehkä siksi minun oli helpompi mieltää se myös tytölle sopivaksi kuin muiden :)

   Poista
  2. aijaa no eipä itse olisi kuvitellut sitä miehen nimeksi x)

   Poista
 3. Woooooou miten ihana tuo DYI-kello! :O Ostitko tuon keskiosan/viisarit kuitenkin kaupasta erikseen, vaaai? :)

  http://hungrythirstymirri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo kellokoneisto on Motonetistä hintaan 2,5€ :D Suosittelen käymään siellä jos moinen putiikki lähialueelta löytyy :P

   Poista
  2. No huhhuh! Pakko päästä joskus käymään, sain jo about sata ideaa omaan DIY-kelloon :DD

   Poista
 4. Aivan mahtava kello!!!! :)

  VastaaPoista