perjantai 31. tammikuuta 2014

Ihanimmat juoksuhousut ever!

Löysin niin täydelliset juoksuhousut, että pelkästään jo näiden voimalla jaksan aloittaa jälleen lenkkeilyn (kunhan nuo monsteripakkaset häipyisivät..)!


Sain joululahjaksi toivomukseni mukaisesti H&M:n lahjakortin, jolla tarkoitukseni oli löytää sopivat urheilupöksyt kevääksi. Vietin edellisviikonlopun Espoossa ja käytin tietenkin tilaisuuden hyväkseni käymällä shoppailemassa kunnon henkkamaukassa, josta saattaisi jopa löytyä jotain haluamaani. Mustiin ja harmaisiin urheiluvaatteisiin kyllästyneenä suuntasin suosiolla lastenosastolle ja sieltä ne täydellisyydet sitten löytyivät!


Hintaa pöksyillä oli vain 19,90€! Tälläiselle n. S-kokoiselle mahtui hyvin lasten toisteksi suurin koko (eli 158-164cm). Näissä pöksyissä on lahkeissa vetoketjut ja sivuilla hieman heijastinterettä. Voiko ihminen edes rakastua näin palavasti housuihin? Näköjään voi!
Ostin myös väreihin sopivan juomapullon à 3,95€. Minulla piti olla kuvissa ihanat pinkit lenkkarini, mutta unohdin ne kotiin ja me oltiin kameran kanssa mökillä.. Jouduin siis tyytymään noihin mustiin ECCOn übertalvisaappaisiini :D

1 kommentti: