maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikonloppu

Minulla olisi tuolla vuori kaikenlaista, mitä tahtoisin esitellä täällä, mutten saa niistä hyviä kuvia aikaiseksi.. Ei oo aurinkoa oikein paistellut viimepäivinä höh! Ehkä loppuviikosta, kun mennään Jussin kanssa mökillä käymään, saan nuo kaikki uutukaiset kuvatuksi?
Ennen sitä kuitenkin kuvakollaasi viikonlopusta. Kuvien järjestys ovat Picasan randomisti asettama, joten missään aika- tai paikkajärjestyksessä nämä eivät ole..

¤ Käytiin sunnuntaina Jussin kanssa vetääs kunnon mätöt Amarillossa. Ajateltiin aloittaa "hieman terveellisempi elämä" nyt maanantaina ja Jussi perusteli ravintolaan menemistä sillä, että "tänään on viimeinen päivä ennen huomista!"... Nerokasta!
¤ Oltiin Sofian kanssa viikonloppu isin luona Espoossa ja käytiin Sellossa shoppailemassa. Sain myös (taas) uudet kuoret kännykkään postissa. Nämä ovat pinkit silikoniset.
¤ Ompeluinspis ei ole mikään ihan maailman paras, kun ainoa aikaansaannokseni sillä rintamalla on tämä koirien leluksi tehty Kakkasittiäinen.. Joo-o!
¤ Amarillon chili ei Jussin mukaan ollut tulista ja minäpä sitten haukkasin oikein kunnon palan siitä... No oli se kyllä melko hothothot! Itku tuli ja sillee :D
¤ Sofian kanssa reissailemassa Espoon suunnilla :3
¤ Ostin H&M:n lastenosastolta ihanan strassipipon (6,95€). Hieman piti venyytellä tuota, että mahtui päähäni :D
¤ Urheilupainotteiset ostokseni, joista kerron myöhemmin (parempien kuvien kanssa) lisää.


Näh, hiukan booring postaus..

1 kommentti: