torstai 9. tammikuuta 2014

Leopardihaalari, grr

Oon maailman huonoin harkitsemaan ostoksiani minuuttia pidempään (siksi kirpparit on niin mua varten, kun sieltä vaan voi ostaa parilla eurolla jotain ihan turhaakin). Yleensä jos näen jotain mitä todella haluan ja koen tarvitsevani (hyvin suhteellinen tuo tarve-sana..), ostan sen samointein tai viimeistään seuraavana päivänä.
Kerrankin tein poikkeuksen jonkin asian suhteen: näin tämän fleece-leopardihaalarin Tokmannissa jo joulukuun alussa, jolloin se oli tarjouksessa 15€. Jäin kuolamaan sitä, mutta järki sanoi, että minulla on jo pari tuollaista haalaria collegeisina. Kaikkea ei voi ostaa, nyyh.
Kovasti tuo haalari kummitteli mielessäni aina, kun jouduin jääkylmän sänkyni jääkylmiin lakanoihin käpertyä nukkumaan. Huoneeni ikkuna on ilmeisesti suuniteltu trooppiseen ilmastoon, sillä Suomen talven kylmyyttä se ei pidä millään ulkona. Ikkunan suunnasta puhaltaa kylmää ilmaa suoraan sänkyyni jatkuvasti. Välillä tuntuu tyhmältä maata sängyssään niin, että tuntee tuulen tuivertavan naamalla :D Asiasta on kyllä soitettu talohuoltoon, mutta mitään parannusta ei ole tullut. On ilmeisesti ihan ok, ettei sisätiloissa voi nukkua ilman kahta täkkiä ja tuulen puhallusta naamalla..
Jääkylmiin lakanoihin käpertyminen on mielestäni sen verran tuskallista, että minulla on oikeus ostaa itselleni pehmeä ja lämmin fleecehaalari helpottamaan jäätymistä, eikö niin?


Valmistauduin kassalla maksamaan tuosta normaalihinnan eli 30€. Tuntu melko hienolta, kun kassatäti pyysikin vain 18€! Jeij :)
Minulta pitäisi varmaan kieltää Whatsappin käyttö, kun lähettelen tälläisiä übertärkeitä pärstäkuvia Tuomakselle Niinisaloon :D


Yhden harkitun ostoksen lisäksi piti tehdä sen päivän heräteostoskin.. Uusi kuori iPhoneen Tigerista á 3€. (Tuo Jussin laturi vetelee hiukan viimisiään.. :D Omakin johto näytti tolta kunnes Tuomas fiksasi sen jollain ihmeteipillä)
5 kommenttia:

 1. Ehkä ei kannata odottaa huoltoyhtiöstä apua kylmyyteen, ehtii talvi mennä ennen kuin niistä saa apua ;) Tiivistä ikkuna itse! ei se ole vaikeaa. Ostat vain (esim. Prismasta) itsestäänliimautuvaa tiivistettä ja laitat sen vanhan kulahtaneen tilalle. Ohje löytyy esim. täältä: http://www.tiivistysopas.fi/opas/itsestaanliimautuvan-tiivisteen-asennus/

  Ison asetonipullon sijasta voi käyttää myös kynsilakanpoistoainetta, kun kyse on vain yhdestä ikkunasta :) Harmittaa tietysti maksaa asiasta, jonka huoltoyhtiön pitäisi hoitaa, mutta toisaalta aika pieni summa asumismukavuuden parantumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä talossa on tehty ihan lähiaikoina ikkuna- ja parvekeremontti, joten olisin luullut ikkunoiden pitävän edes hieman kylmää.. Mutta ei :D Pitänee perehtyä tuohon remonttireiskailuun kyllä, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. ihana, mäkin haluun tollasen ! :)

  VastaaPoista
 3. hei, vieläkö teet chihun vaatteita? kaipaisin sellaisia meille...ja sun blogissa ihania kuvia tekemistäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä yhäkin ompelen kaikenlaista, joten miksipä ei myös chihun vaatteita :)

   Poista