torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkaskuvaukset part I

Aurinko. Miten se voikaan innostaa ja piristää ihmistä näin valtavasti!? Olen käytännössä ottaen maannut pari kuukautta naamallani sängyssä ja murissut jos joku on uskaltanut hieman raottaa peittoa. Sitten taivaalle ilmestyi tuo iso kirkas juttu, ja minä vallan heräsin henkiin! Olen uudestisyntynyt, eiku häh :D Tein jopa muistiinpanoja eilen koulussa ensimmäistä kertaa sitten viime kevään! Se taisi kyllä liittyä siihen, että aihe oli mielenkiintoisin piiiitkään aikaan, mutta silti.
Auringon innoittamana lähdettiin Jussin kanssa pitkästä aikaa oikein kuvaamaan kuvaamaan (eli siis ihan varta vasten sen takia autolla johonkin). Valittiin paikaksi Kirjurinluodon peräpellot eikä oltukkaan ainoita kameran kanssa siellä! Joku ukkeli kuvasi lintuja vähän matkan päässä :D
No, kuvailu karkasi taas käsistä ja otoksia tuli melkolailla. Yritin kyllä parhaani mukaan karsia niistä 99% :D Pakko jakaa siis kuvat kahteen osaan, part I ja part J :)Joo, kyllä mä myönnän että tuli aivan pirun kylmä! Mittari näytti -10C ja keräsin melko pitkiä katseita ohiajavista autoistani tuolla asustuksellani :D Mutta mikään kärsimys ei ole liian suuri etteikö se olisi hyvän kuvan arvoinen ;)

3 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia. Tykkään tosta sun mekosta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tuo mekko on kyllä aivan ihana! Se oli pitkään minulta hukassa, mutta nyt se tuntuu taas uudelta, kun löysin sen :)

    VastaaPoista