tiistai 7. tammikuuta 2014

Glitteriä eyelinerissa

Minä ja meikit sovitaan yhtä hyvin yhteen kuin metrodinatsoli ja alkoholi, eli hyvin hyvin huonosti. Olen suorastaan surkea meikkaamaan enkä osaa (tai luulen osaavani) käyttää kuin meikkivoidetta, puuteria, ripsiväriä ja kulmakynää. Kaikki noita monimutkaisemmat pakkelointivälineet (kuten kajaalit, aurinkopuuterit, valokynät..) menevät meikäläisen ymmärryksen ohi niin täysin, että pelle-efektin välttämiseksi jätän ihan suosiolla ne pois naamastani.

Meninpä kuitenkin ostamaan ihan kokeilumielessä (ja hullunhalvan hinnan sokaisemana) GinaTricotista hopeisen glitter-eyelinerin juuri ennen uuttavuotta. Nyt olen niiiin tykästynyt tuohon, että olen jo melkein sitä mieltä, että tuota voi aivan hyvin laittaa myös arkena (no ei voi.. mä tiedän!)


Uutenavuotena pistin tuota sekä ylös että alas, jotta glitteriä varmasti piisaisi. Jonkin verranhan nuo hileet tuolta varisee, mutta diskopallonaamahan se vain vahvistaa bilemeininkiä ;)


Tuntuu muuten ihan käsittämättömän tyhmältä yrittää kuvata omia silmiään.. :D


Niin ja mikä se hinta oli? No 3,95€!?

6 kommenttia:

 1. Wau, oot kyllä loistavasti saanut laitettua :o
  Mä en kans osaa muuten käyttää noita muita eyelinereitä yms. ihan hepreaa mulle.
  Mutta tykkään kyl itsestäni ihan ilman mitään kauheita pakkeleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa avuton silmien rajaamisessa ;)

   Poista
 2. tää oli niin kiva näköne !

  VastaaPoista
 3. Glittereyeliner on kyl ehkä yks helpoimmista bilemeikeistä tämmöselle tumpelolle, mikä minäkin olen :D Ja tolla hinnalla voisin hamstrata vaikka jokaista väriä yhden putilon :) Sopii sullekkin tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä halpa ja hyvä sijoitus! Saa perusmeikkiin ihan uutta ulottuvuutta ku pistää vähä glitterii silmään ;)

   Poista