sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Inttipoikakuvailua

Olen viime aikoina innostunut ihan kamalasti valokuvaamisesta (tai siis "valokuvaamisesta". Eihän tuota järkkärin automaattiasetuksilla kuvaamista voi kutsua oikeaksi valokuvaukseksi..). Tällä kertaa uhrikseni joutui intistä ensimmäisille lomilleen päässyt Tuomas.
Mentiin lauantaina kameran ja jalustan kanssa jonnekkin Kokemäenjoen varrelle räpsimään ja hyi hemmetti ku olikin taas KYLMÄ! Näpit jääty, naama jääty ja lopulta tärisin niin etten olisi voinut ottaa yhtäkään kuvaa, mikäli en olisi muistanut ottaa jalustaa mukaani. Kuvaussession tuotokset olivat kuitenkin sen verran kivoja, että ei harmita ultimatejäätyminenkään :)


Pitihän minun päästä toteuttamaan (hullua) luovuuttani käskemällä tuota inttipoikaa juoksemaan eestaas, jotta saan haluamiani kuvia. Vähän menoa ja meininkiä siis mukaan:


"Äh ku tää lakki on niin iso, että tää pyörii päässä!". Älkää siis noteeratko, että tuon lakin kokardi on suurimmassa osassa kuvista ihan vinksallaan toisen silmän kohdalla... Lakki oli tosiaan kokoa kattila.. Ja takki kokoa jätesäkki.. Mutta silleehän se on, ettei väärän kokoisia varusteita ole, on vain väärän kokoisia taistelijoita :D


Jalustimen ollessa mukana, piti meikäläisenkin tietenkin hieman ängetä kuviin :D


Ja loppuun pari random-otosta jäätyneistä luonnonkappaleista:

2 kommenttia: