keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kirpparipaidat

Käytiin Annin kanssa pitkästä aikaa kirpparilla kahdestaan ja sehän tarkoittaa sitä, että minulla kuluu puolet vähemmän rahaa kuin yleensä. Satutaan tosiaankin olemaan Annin kanssa tasan saman kokoisia ja meillä on kummallakin melkolailla samanlainen vaatemaku, eli joka toinen kiva löytö päätyy Annille ja joka toinen meikäläiselle ;D Tällä kertaa sain haalittua itselleni pari yläosaa: neuleen ja pitsipaidan.

¤ Kaunis valkoinen pitsipaita on alunperin H&M:n lastenosastolta kokoa 170cm, mutta onneksi mahdun tuohon silti. Hintalappu kertoi kylläkin tämän olevan mekko?... Toivottavasti kukaan ei ole koskaan käyttänyt tuota ilman housuja, jösses! Hintaa oli 2,5€.
Olen 20v ja silti minun pitää aina puhallella pakkasella, kun hengitys höyryää... Miksi!?


¤ Toinen löytöni on myöskin H&M, mutta tällä kertaa ilmeisesti ihan aikuisten puolelta. Ihanan värinen neule kimaltelee (vaikkei sitä kuviin saanutkaan ikuistettua..). Hintaa oli 3€.


En olisi uskonut, että noihin pakkasiin voi tottua!? Ei tunnu yhtään niin kylmältä kuin reilu viikko sitten (tai sitten olen oppinut pukeutumaan..?).

2 kommenttia:

  1. ihanii ! näyttää hiuka smalt ku mun glitterneule ;D voidaa kattoo stadis päi jos niit ois hm ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl ihania löytöjä! Vaikuttaa kyl samanlaiselta, ku on selässä vetoketjuki :) Ja koitin ettii Porista niitä mut ei ollu! Eli Espooseen/Hesaan mars! :)

      Poista