keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tukka kiharalle idioottivarmasti

Testailin eilen uutta tapaa saada näihin hiuksiin jotain eloa ja vaihtelua. Olen niin älyttömän surkea vääntämään kiharoita millään vempaimilla (tuoreessa muistissa kiva palovamma kartiokihartimesta ottikossa..). Yritin siis saada tämän luonnostaan suoraan ja sähköisen pehkoni jollekkin säkkärälle.


Tuollaisen lopputuloksen sain
1. kostuttamalla hieman tukkaa
2. laittamalla muotovaahtoa (paljon) 
3. föönäämällä hiukset kuohkeaksi.
4. Kun hiukset olivat täysin kuivat, kieputin ne kahdeksi nutturaksi pään päälle. (Otin siitäkin kuvan, mutten kertakaikkiaan vaan kehtaa julkaista sitä täällä.. Näytän ufolta :D)
5. Annoin nutturoiden olla reilun tunnin 
6. avatessa hiukset olivat aivan järkyttävän kamalat.
Tarpeeksi kun jaksoi näitä asetella ja pistää hiuslakalla sekä kuivashamppoolla, lopputuloksesta tuli oikeastaan tosi kiva. On sitten ihan eri asia, miten saan tuon miljoonaan takkuun menneen hiussysteemini ikinäkään selvitettyä..


Kävin eilen moikkaamassa Tuomasta Niinisalossa ja päästiin varuskuntavapaiden myötä oikein Kankaanpäähän asti pizzalle! Hiukan olen tässä viime päivinä yrittänyt katsoa, mitä suuhuni pistän.. Mutta kyllähän sitä aina yhden pizzan saa syödä? Varsinkin kun se ihan tarjotaan.. Eiks nii?
Tuomas antoi minulle yhden ylimääräisen särmärin ja loistavien nikkarointitaitojeni avulla tein siitä pienen rannekorun.. Taidan olla jotenkin vähän outo.. Vai tekeekö joku muukin housunlahkeiden särmäämiseen tarkoitetuista kuminauhoista koruja? :D


Pari kuvaa eiliseltä pizzareissulta. Tuo Kotipizzan monsteri ei ollut kovinkaan hyvää.. Mutta onneksi seura sentään oli :)
Tungin samaan kollaasiin kuvan yhdestä meidän koulun laboraatioluokasta. Meillä oli perioperatiivisen hoitotyön tunnit tuolla ja kerrankin oli mielenkiintoista asiaa, jota jaksoi keskittyen kuunnella!
Tuo neljäs kuva on joku randompärstäkuva, jonka pistin vain saadakseni neljä kuvaa kasaan (Picasa ei oikein osaa tehdä kolmesta kuvasta kollaasia :D).


Lähetin maanantaina Tuomakselle etanapostissa kuoren Niinisaloon. Jotenki tuo intti ja aidot kirjeet vaan sopivat yhteen. En millään malta olla postittamatta turhia lätinälappuja ja kortteja, kun kerrankin on syy käyttää ihan oikeita postimerkkejä!
Satuin ottamaan kuoresta kuvan ennen postittamista.. Ja Tuomakselta tuli sattuneesta syystä kuva samaisesta kuoresta seuraavana päivänä. Ihanan sotilaallista toimintaa joiltain ääliöinttipojilta, jotka kirjeitä käsittelevät!? Meinasin raivostuu tuosta oikein kunnolla, törkeetä! Eniten v*tutti Tuomakselta tullut viesti "miks sä tommosia siihen kuoreen kirjotit?".... Vaikutanko ihan tosi noin pelleltä? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti