lauantai 11. tammikuuta 2014

Lisäsälää puhelimeen

Nyt kun minulla on viimein ja vihdoin sellainen kännykkä, johon on olemassa vähintään miljoona erilaista takakuorta, haluan ehdottomasti hommata niitä kuoria vähintäänkin sen miljoona! Pari kuorta olen ostanut Tigerista 3€/kpl, mutta siellä käy valikoima melko pian tylsäksi. En halua pulittaa kuorista kovinkaan paljoa, joten kauppojen tarjonta menee minulta aikalailla förbi. Onneksi Ebay on keksitty!
Kahdeksan erilaista kuorta lähtivät tilaukseen. Nuo maksoivat jotain väliltä 0,7-2€/kpl. Hieman oli kyllä valinnanvaikeutta, kun olisin halunnut ne ihan kaikki... Mutta päädyin nyt sitten kuitenkin hillitsemään itseäni ihan pikkasen :D


Lisäksi tilasin muutamia hyödyllisiäkin juttuja kuten uuden laturin (joka nyt vain sattui olemaan pinkki... hups). Myöskin silikonisuojus lähti tilaukseen, ettekä ikinä arvaa minkä värisenä :D
Koko romuläjän kallein tuote on tuo oikean alakulman vaaleanpunainen suojus, jonka luvattiin pitävän sekä vettä että likaa ja pölyä. Ajattelin tuon tulevan tarpeeseen jos meikä tästä vielä joskus menee esim. metsään leikkimään sotilasta tms. Ja kallishan tuo ei ollut, jonkun 3-4€.

Koko helahoito, eli 8 takakuorta, laturi, silikonisuojus ja tuo übersuoja maksoivat postikuluineen kaikkineen 17€. En ihan meinannut itsekkään uskoa tuota, mutta kyllä vain..

Hieman on tuo luuri kyllä jo saanut minulle harmaita hiuksia kasvamaan. Akussa taitaa olla jotain vikaa, kun sitä pitää ladata ainakin 3 kertaa päivässä ja välillä se saattaa simahtaa ihan täysin, vaikka olisikin juuri ladannut sen.. Kuten eilen kävi ja kyllä meinaa vitutti! Olin ajatellut tehdä kerrankin jotain reipasta ja polkaista Jussin koululle syömään hänen kanssaan lounasta. Matkaa ei ole kuin reipas 5km, mutta armottomassa räntäsateessa ja tällä huippukunnolla kauheassa nälässä se todella tuntuu kuin polkisi suossa 50km.. Koululle päästyäni, meikit poskilla ja vaatteet märkinä kännykkä kertoo, että akku on loppu. Olin ladannut sen juuri puoli tuntia sitten puolilleen! Vartin verran juoksentelin siellä koululla ja koitin löytää Jussia (ja ripsarit tosiaan oli levinnyt, vaikken sitä vielä tuossa kohtaa tiennyt ARG!). Lopulta sain luurin käynnistettyä viideksi sekunniksi, jotta sain pistettyä pikaviestin Jussille, käytiin sitten syömässä, joten loppu hyvin kaikki hyvin.
Kunnes menin kotiin ja törkkäsin luurin piuhan päähän. 10 sekunnin latauksen jälkeen akkua näytti olevan 30%!? JUST JOO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti