lauantai 18. tammikuuta 2014

Vilan uusi talutushihna

Ostin Vilalle joskus ehkä vuosi sitten Rukkan hienon pinkin säädettävän talutushihnan. Muistan, kuinka minua silloin kirpaisi maksaa melkein pari kymppiä pelkästä hihnasta, mutta säädettävyys, hyvä kädensija ja tietenkin väri pakottivat tekemään ostopäätöksen. Ihan hyvä remmihän sen oli, kunnes siitä kerran lenkillä ollessamme vain räjähti lukko-osa aiheuttaen melkoisen läheltä piti-tilanteen ("kuuro" koira, vilkas autotie ja toisella puolella kulki toinen koira.. Siinä olisi voinut käydä todella ikävästi). Paniikkiratkaisuna kiedoin hihnan niin tiukasti Vilan valjaisiin, ettei se pääsisi koskaan omin avuin vapaaksi. Ja tämä paniikkiratkaisu pysyikin monta kuukautta, alettiin tottumaan metrin mittaiseen remmiin ja siihen kuinka helposti koiraa pystyy hallitsemaan sillä.
Maanantaina tulikin sitten hiukan vinee koirakoulussa liittyen liian lyhyeen remmiin :D Koitin selitellä, että tää ny on vaa tämmönen hätäratkaisu ja mitä kaikkea.. Nyt oli sitten pakko käydä hommaamassa uusi hihna tuolle koheltajalle ja Mustin&Mirrin valikoimasta päädyttiin Hurttan Lifeguard-malliston nyöritaluttimeen. Värin voitte vain arvata.. :D

Tällä on pituutta sen perus 1,8m. Valittiin melko jykevällä lukolla varustettu malli, jottei sama kohtalo kuin edellisen kanssa pääsisi toistumaan. Tässä on lisäksi kivasti tuota heijastinta punottu tuonne sekaan. Hintaa oli 21,9€.
Muutaman päivän testikäytön jälkeen ollaan kyllä Jussin kanssa tykätty tästä uudesta!


Tässä vielä netistä apinoitu kuva siitä Rukkan hihnamallista, josta sitä pienintä kokoa en suosittele ainakaan n. 8-kiloiselle riuhtojalle:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti